sym25_ Benimennembirmelek Ben Erzurum’da özel klinikte yaptırdım 450 tl idi. devlet hastanesinde randevu bulabilseydim bedavaydı
Merve201119 Benimennembirmelek ben izmirde iki ayrı yere yaptırdım birine 1300 diğerine 750 TL odedim
Eslem_1 Yaptırdığınız yere ve doktora göre değişir..radyoloji uzmanına ya da perinatoloğa yaptıracaksanız ona göre fiyatı da değişir..bazı doktorlar kendileri de yapıyorlar
Eslem_1 Benimennembirmelek olabilecek riskli ihtimallere karşı önlem almak adına yaptırmanızı öneririm doğum sonrası geç bir zamanda öğrenmekle, erken öğrenip doğumdan sonra hemen müdahale etmek arasında dağlar kadar fark oluşabilir
Merve201119 Benimennembirmelek normal muayeneleri bebegin ic organlarına detayli bakılmıyor bence gerekli birsey yani iç organları ayrıntili bakılıyor bence yaptırın hamilelikte en önemli yapılması gereken tetkik
AysenSeker Benimennembirmelek İstanbul dr. Ali Ekiz de yaptırmıştım ben ikiz olduğum için 1500 TL verdim. Ama helali hoş olsun. Gerçekten işinde bir numara. 1 saat herşeyleriyle uğraştı baktı. 🤗🤗🤗