Mavininbiri 38+5 haftalık hamileyim bebeğim in başı aşağıda normal doğum pozisyonu almış ama ne zaman gelecek belli değil ben artık gelsin istiyorum çok zorlanıyorum artik. Normal doğumu ne kolaylaştırıp,başlatır ?
Livan Mavininbiri ah canım 1 haftadır neler yapıyorum 🤦🏻♀️ Tık yok 😭😭 squat ananas hurma sıcak su ada çayı 😭😭😭 saldım artık
Hafsa13 Mavininbiri canim bende 38+6 da doğum yaptım geçen hafta bugün bende senin gibi neyapayim dogurayim diye düşünürken gece suyum geldi uykudayken gün içinde sadece dışarı çıkıp yürüdüm merdiven çıktım gecesine suyum geldi sende dene belki faydası olur rabbim hayırlısıyla kurtarsın canim
Livan Mavininbiri kuzum genelde geceleri oluyor ama rahatsız etmiyor 😂 mükemmel bir halsizliğim oluyor hep. Haftaya kadar süremiz var bakalım yoksa önümüzdeki hafta cuma sezeryan olacağım bebiş aşşağıda ama kanalın yolunu bulamıyor 🤔🤔yani bazen ne yaparsan yap olmuyor geçen 2 saat yürüyüş yaptım evim en üst kat asansör yok belki 7 8 kere indim çıktım ne squatlar yaptım yapıyorumda ama işde 🤦🏻♀️
Misseyma Kaç haftadır yapmadığım bsy kalmadı sıcak su😃squat, adaçayı,hurma,merdiven inip çıkma vs vs 😃39+4 olduk ne açılma ne sancı bsy yok
Mavininbiri Misseyma Yaaa neyin inadı bu yaaa😂1 hafta misafirim vardı yatılı annemde şehir dışında idi konuştum sürekli oğlumla bak sakın misafirimiz gitmeden anneanne gelmdén gelme falan diye sanırım küstü bu sefer o gelmek istemiyor 😂
Bulut16 Misseyma 39+3 aynı durum bendede var yapmadıgım bi ada çayı kaldı onuda bu akşam içicem yarın kontrolüm var bakalım be diyecek
Bulut16 Misseyma şuan denemekten korktum hiç çekemem bulantı en iyisi yarın doktor kontrollünü beklemek 😢
Bulut16 AysuL Çatı muayenesi oldunuz mu ? Erkek bebek geç gelır diyorlar ben kendımı öle teselli etmeye çalışıyorum 😂
Misseyma Bulut16 reflü var bende belki ondan olabilir ama bilsen dokuncak icmezdm açılma yapcak dye çok umutlandım 😃🥲
AysuL Hayır yarından sonra randevum var muhtemelen çatı muayenesi olacağım ve niyeti yoksa bir sonraki cumaya yatış verip suniye başlayacak o da olmazsa sezaryen
Serap-Yigit Gebe okuluna katıldım. Orda 36. Haftadan sonra parmak masajının doğumu başlattığı söylendi. Parmak ucuna doğru aşağıdan yukarı yuvarlak hareketler yapılıp, tırnağa gelince bastırmanın doğumu başlattığı söylendi. Ebe veriyor eğitimi. Eklem yerlerini parmaklarda yuvarlak hareketle ovarak parmak ucuna çıkıyoruz. 36 dan sonra olduğunu bastırarak söyledi. Akupunktur noktasıymış
Serap-Yigit Hbbkarabey ben 24. Haftadayım ama deneyeceğim unutmazsam. Gebe koçuyum özel birebir çalışıyorum dedi ebe
Mavininbiri Nililaylayla Yaaa ALLAH bağışlasın inşALLAH. Ben su dan korkuyorum yüzme falan yani ama sıcak su fayda eder mi diye düşündüm şu an