Biraz uzun olabilir ama tecrübeli anneler cevap verirse bi nebze rahatlarım belki🫶
Hamileliğim boyunca muayne olduğum doktorum 38+4 itibari ile izne çıkacağını istersem eğer sezeryan olabileceğimi yani yapıp öyle gideceğini söylemişti. Ama ben normal doğum bekleyeceğimi başka doktora yönlendirmesini istediğimi söyledim. Bu arada da 37.haftadan itibaren sürekli olarak çatı muaynesi yapmasını istedim ama bi türlü yapmadı. Ve izne çıktı geçtiğimiz pazartesi. Şimdi doçent olan başka bi doktora gittim bugün aynı hastanede. Baktı bebek gayet iyi sadece çok az suyu azalmış buarada bugün tam 39 hafta bitti. Ama her şey yerinde pazartesi ye kadar bekleyelim çatı muaynesi ozaman yapalım dedi. Bende ama ben hiç çatı muaynesi olmadım diyince gerçekten baya bi şaşırdı ve muayne etti. Çatım çok dar. Parmak bile girerken çok zorlandı ayrıca üstte kemik varmış. Bebeğinde kilosu 3800 civarı riske gireriz dedi ama yinede bana bıraktı. Cuma günü için sezeryan randevusu aldık, çok endişeliyim sezeryandan hep korktum. Doktorum ve anestesi doktorunda spinal anestezi önerdi. Ben genel düşünüyordum. Böyle bi durum yaşayan oldu mu🥹 ve sizce genel mi olmalıyım spinal mi🤲