bayanukuslu Bebek kıyafeti. Lohusa pijama gecelik. Mobilya bebek arası bez ıslak mendil… uzarda uzar artık araştırmaktan ben kısa devre yaptım kızlar 😂😂 istediğim hiç bişeyi de bulamıyorum 😂😂 sizde durumlar nasıl 😂😂
Gulays bayanukuslu bende öyleydim bitti şükür ama çok takılma kaç haftaliksin cnm benim telaş etme önce bir liste çıkar sonra e bebek ten LCW dan bak mobilya işini eşinle gezer bakarsın olur gider stres yapma birde kapı süsü magnet ne bileyim bu tarz şeyleri son ana bırakma bence
yalcin_sevda bayanukuslu al benden de o kadar alınacaklar o kadar gözümde büyüyor cogaliyor ki sanki yetistiremicem üç gunum var gibime geliyor 25 haftaligim ben de çok zormuş ya
Aminenin_annesi bayanukuslu uzun uzadıya bir araştırma yapmadım yorumlara bakıyorum fiyatı da iyiyse az cok da bir fikrim varsa alıyorum 😀
bayanukuslu Gulays kız ne magneti kapı süsü yaptırmıcam öyle şeyler 😂😂 suan 25+2 günlüğüz canım. Ailelerden uzakta yaşıyoruz. Yalnız başımayım telefonla yetişebikdikleri kadar yetişiyolar. Zormuş yaa çocuk olunca daha fazla ince eleyip sık dokunuyo
Gulays bayanukuslu evet konu bebiş olunca ne sağlıklı ne daha düzgün ne daha çok işe yarar bunları düşünüyor insan