Çok şükür bana da yazmak nasip oldu 🥰 umarım vaktinde sağ sağlim kavuşmak da nasip olur cümlemize 🤲🏻 cok zorlu yollardan gectik geciyoruz da suyumuz az Bi şekilde ilerliyoruz şeker problemimiz de var serklaj olmuştuk 12+6 da cok şükür sorunsuz 24+5 olduk, ilk ikizlerimi 23 haftada erken doğumla kaybetmiştim her actım posta yazıyorum 😞 cünkü Bi yanım eksik 10gün oğlum 13gün kızım yaşamıştı 😞 umarım bu bebeğime vaktinde sağ sağlim kavuşmam nasip olur 🤲🏻 kanda ve idrarda bitmek bilmeyen enfeksiyonumuz var suyumuzun azlığının sebebi enfeksiyon olabilirmiş antibiyotik kullanıyorum sürekli antibiyotik bitince ücüncü gün geri başlıyor enfeksiyon 😞 bu sefer kanda cıkınca kulaklarımın ikisinde de enfeksiyon olştu 8 gündür kulak cinlaması agrısı cekiyorum berbat Bişey çeneme kadar vuruyor ne zmn gecer hiç bilmiyorum damlalar da fayda etmedi henüz 😞 herkes gebeliğinin tadını cıkar diyor ama 6 aydır neler cektim nelerle ugrastım hiç kimse bilmiyor 😑 yatağa mahkum kaldım ama sonu güzel olursa cektiğim herseye değer inşallah 🤲🏻 Rabbim hepimize sağ sağlim vaktinde kavuşmamızı nasip etsin inşallah kızlar 🤲🏻 Rabbim içi evlat hasretiyle yanan o güzel mucizeyi bekleyen herkese nasip etsin annelik duygusunu inşallah 🤲🏻 küvezde yatan minik ve raharitsız bebeklerimiz inşallah cabucak sağ sağlim büyüyüp ailelerinin kucaklarına evlerine dönmeyi nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏻 Rabbim kimseyi caresiz bırakmasın o hastane koridorlarında 🤲🏻 her zaman dualarımdasınız 🤲🏻