Mrserdur Selam kizlar gobek deligim iyice kayboldu ve karardi anlamadim normal mi dogum mu yaklasiyor normal mi herkesde mi iyle oluyor ben mi pranoya yapiyorun anlamadim 35 haftayi doldurduk bugun 😍😀
minik_koala_ve_annesi Mrserdur benimde iyice iceri dogru cekti delik bir genisledi birde cizgi olustu kahverengi hâlâ sut gibi beyazim😅😅😅25. Haftadayim kararmaz insallah
Verasmommm Mrserdur benim sabah kalktığımda göbek deliğim oluyor gün içinde gerildikçe hele ki gece iyice kayboluyor ben de bakıp bakıp gülüyorum çok komik korkutucu ve garip :D:D
Mehmet_fatma Mrserdur benim birçok yerim karardı leke yok yüzümde,kilomda yok ama kararmalar vücudumun birçok yerinde var
Elisarli Benim göbek değilimde normalde etli zaten hamilelikte hepten dışarı çıktı pırtladı resmen etrafı kahverengi oldu tenim çok beyaz olduğundan çok kötü duruyor 🤣
Senazeynep34 RehoGelin benim de öyle ya 😃 yumuşak bir oyuncak var ya onun gibi oldu. Arkadaşlarım gobek deligimle oynuyorlar sürekli 😃😃 çok degisik görüntüsü var inşallah eski haline geri döner