Inan_busra40 Ucrtugba_71 canım bunu kullanmadan bilemezsin bebeğin cildine göre değişiyor sleppy benim bebeğime pişik yaptı molfixe geçtim molfix kuzenimin yenidoğan bebeğine pişik yaptı sleppye geçti stok yapma 40 lı paketlerden al bebeğin cildi hangisini seçerse en iyisi odur onu kullan❣️❣️
gldn065807 Ucrtugba_71 benim kızım 3 kilo doğdu iyi oldu ama biraz daha buyuk olsa sanki olmaz gibiydi yinede bir paket alabilirsin zaten küçük oldugunda değiştirirsin
Aysekalkan Ucrtugba_71 en iyisini de alsan en kötüsü bide ona bebeğim cildi karar veriyor canım deneyip göcen
Sena646 Ucrtugba_71 bende sleepy kullanıyorum pişik yapmadı bide bezi doldurunca mavi çizgi oluyor bezde 😅😅 normalde sarı bir çizgi var 😅😅
Pelinakcn Ucrtugba_71 arkadaşım prima ile başladı pişik yaptı, sleepy, molfix hepsini denedi en son baby turco iyi geldi bebeğine. O yüzden max 1 paket alın bence ben öyle yaptım. Bebişe göre devamını alıcam
maydaymaydaymayday Ucrtugba_71 bence goon. Nerdeyse hepsini denedim. Ama en iyisi goon. Denediklerim şu inste mühendisinoğlu die ni sayfa var. adam içerikleri değerlendiriyp. Temiz içerik olanlar arasında hepsini denedm ve goon en iyisi