nazli_ozcan09 Aysunnn41 ben kürtaj dan sonra yaşmıştım bir türlü randevu alıp doktor a gitmek nasıp olmamıştı şuan kendiligin den azalmaya başlamış
nazli_ozcan09 Aysunnn41 ama eltim de var onun patlıcan in saplarını koparıp kaynatıp hem suyunu içiyor hem kendisini yiyor
yabansena Aysunnn41 bende 3.gebeliğimde yaşadım çok zordu hergün ağlardım düzelemicem diye. Bi ton krem falan vermişlerdi hiç biri işe yaramadı. Bi arkadaşımla konuşuyodum ağlayarak nasıl düzeleceğim diyodum o bana bi yöntem anlattı onu yaptım kurtuldum. Bi kovaya kaynar su koyup içine biraz batikon koy buharına dayanabildiğin kadar otur kalk bi kaç kez ve her kalktığında elinle içeri ittirmeye çalış dedi. 2 gün üst üste sabah akşam yaptım bunu düzeldim inanamadım bu kdr basitmiydi dedim.
Esrauysal Valla kızlar bizde ırsi annem bunun kanseri bile oldu bir çözüm bulamadık hala var ve artıyor ağrı acı olmaması için kendinizi ayaklarinizi sıcak tutun, soğuktan hiç hoşlanmaz baya da kötü oluyor
Aysunnn41 yabansena yaa denicem ama doğum yapalı 6 gün oldu sıkıntı olmaz demi hemen denesem dikişlerim var onlarda iyilesmedi
yabansena Aysunnn41 benimde dikişlerim vardı bende 1 haftalıktım yaptığımda zaten sıcak oturma buharı öneriyodu doktorum.
Sinemakty Canım bendede ilk doğumda doğru ıkınamamaktan galiba hemorit oldu.serçe parmağıma vazelin sürüp o dışarıdaki memeyi içeri itip sürekli yaptım bunu geçti.zaten doğumda olan geçici oluyor canım telaş etme ve kabız olmamaya dikkat et🌸