srvsms Merhaba ☀️ günaydın Vera ismini düşünmeye başladık sizin bu isim hakkında görüşleriniz fikirleriniz caiz olup olmadığı dine uygunluğu hakkında bir fikriniz var mı 🥰🥰
Mutlubusrra srvsms Kuranı Kerim’de geçiyor vera ismi takvanın ileri derecesini anlatan bir tasavvuf terimi olarak dinimizde yer alıyor yani bana soracak olursan sen beğendiysen ve içine sindiyse ismini koy bence
Esra_4572 srvsms dinen uygun kökeni arapçadan geliyor anlamıda haram olan her şeyden uzak durmak bende ecmel vera istiyordum ama bizim oğlan olacak bana göre çoook güzel bir isim
sliya30 srvsms merhaba bende kızz olursa ecmel Vera koyacaktım ama oğlum oluyor 🤲🤣 fikir olsun kızlar için
srvsms Gulsah0306 hangisini seçtiniz bende bir ara pera ismini araştırdım Vera ismi kuran d a da geçiyor diye bir tık yükseldi
RanaOsma srvsms ben de gülvera ismini düşünmüştüm ama Vera ismi çocuklara ağır geliyor dediler misal Nur isminin ağır gelmesi gibi tabi bunların resmî bi kaynağı yok ama eskilerden tecrübe edilmiş şeylere de inanıyorum açıkçası
Meresss srvsms çok güzel bi isim çok beğeniyorum anlamıda güzel kuranı kerimdede geçtiğini biliyorum ikizlerime uyumlu yanına bişi bulabilseydim birinin ismi kesin Ayşe veraydı