RehoGelin terelelli81 ilk hissetmem mide bulantısı ile başladı yani yemek için çatalıma aldığım şeyden tiksinmemle bugün 8 haftanın son günü artarak devam ediyor resmen 😪
Qnl kahvesever__ canım yemek giyebiliyor muydun ben yemek ne söyleseler midem kalkıyor asla bişi yiyemiyorum sa
Batuga Ben 4 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu şuan 10+0 dayım ve hâla var midem bulantılarım beşinci haftamda başladı
Orenpuding 6 haftalıkken başladı sağ olsun 5. aya kadar sürdü :/ sanki sonsuza kadar sürecekmiş gibiydi ama hamdolsun geçti. Sadece yumurtayı günde 5 tane bile yiyebiliyorken şu an yiyemiyorum ona hala bulanıyor umarım doğumdan sonra geçer… çok üzülüyorum :(
sliya30 terelelli81 6.haftada başladı 14 e kadar kustum öldüm dirildim… Şimdi 20 lerdetim arada oluyor yine bulantı gecen yine kustum hatta 🤧🤧🤧🤧🤧
Orenpuding Qnl ayyy içime su serptiniz ya Allah razı olsun. Sevdiğin bir şeyden iğrenmek çok kötü bir his 🤭🤭🌹🌹
Qnl kahvesever__ ya ben şu an öyleyim hiç bişi yiyemedigim için haliyle tuvalet çıkışım da olmuyor :( o da beni çok korkutuyor
umayfalay12 ay öğrendiğim gün başlamıştı 4+0 şimdi 10+0 olduk herşeyden tiksindim kötü kokuyo herşey geçmek bilmicekmiş gbii
Qnl Orenpuding ben günde 7-8 fincan Türk kahvesi içerdim 1 paket sigara içerdim en sevdiğim şeylerdi bi de bagınlılık düşün :) ilk hamileliğimde ve şu anda ne kahve kokusuna dayanabiliyorum ne de sigara kokusuna içmeyi geçtim :( ilk hamileliğimde doğumda şimdi bitecek herşey dedi bebeği çıkardılar doktorum ameliyathaneye Türk kahvesi getirttirmişti 😂🤣
Sehrbnon122 terelelli81 5 haftada basladı mide bulantısı ve iştahsızlığım 18 haftada hafif hafif azalmaya başladı ama tam bitmedi yine sabahları bazen bulanıyor suan 21 haftalık olduk ikizlerimle ♥️🙏