Bende bu konudan muzdaribim malesef. Ocak ayında evlendim 84 kgydum evlendiğimde boyum 1,72 öncesinde 103 kgyu görmüştüm diyet yaptım aç kaldım resmen 78 e kadar düştüm 84 de evlendim evlendikten sonra hızla 22 kg aldım geçeb ay endokrine gittin metabolizma için felan test yaptırayım bir sorun varmı sonra diyetisyene başlim kilo vereyim 4-5 ay sonrada gebe kalmayı düşünüyorm dedim ama bi 20 kg vermem lazım en az dedim kan tahlili verdim ordan çıktım kadın doğuma gittim bekarken yumurtalıklarımda kist vardı ama geçmişti kilo alınca tekrarladığını düşündüm adetim hep düzensiz çünkü 5-6 günde geçmişti ama hamile olabileceğim ihtimali aklımın ucundan bile geçmedi. Kadın doğumcuya anlattım diyetisyene başlicam 4-5 ay sonra gebelik düşünüyorum gebeliğe engel herhangi bir durumum varmı kontrol için geldim dedim. 4-5 ay sonra isterim Allah aratır o zamanda bir durum varsa şimdiden tedaviye başlim dedim doktorumda zaten bu kilonla hamile kalma çok zorlayıcı olur dedi. Alltan muayene edicem dedi muayene etti 5 buçuk haftalık hamilesin ya sen dedi o an şok geçirdim çok üzüldün kilomdab dolayı tansiyonum 15/8 oldu ağladım fenalaştım 🥺 ama kilolu kaldığın için çünkü belimde 3 tane fıtık var ve kilo belimi çok zorluyor tartıldım o an 105 kgydum şuan 12 haftalık oldum 107 kgyum diyetisyene başlamıştım 3 hafta önce 104 e düştüm dikkat ettim ama sonra edemedim 107 ye çıktım. Asla miğdem bulanmıyor iştahum açık miğdesi bulanıp yemek yiyemeyenlere şaşırıp kalıyorum. Bu kiloyşa ne yapıcam bilmiyorum doktor 105in üzerine en fazla 10 kg al sakın fazlasını alma dedi bende kilo vermek istiyorum. Normal doğum asla yapamayacağım gibime geliyor çevrem sezeryan olma diyip duruyor bedenib dağılır zaten kilolusun daha kötü olursun diyor ne yapıcam bilmiyorum çıkmazdayım🥺 Ama bebeğimide sabırsızlıkla bekliyorum erken hamile kaldım evliliğimin tadını çıkaramadım ama olsun🤰❤️