153627 Kızlar ben doktor kontrolüne 12. Haftanın içinde gittim ama ultrasonda bebek 14. Haftanın icin de gözüküyor. Bu ne demek oluyor gelişimi ilerde mi anlamayamadim bilgisi olan var mi ?
girl_boy_annesi 153627 evet canım 2 hafta önden gidiyor maşallah kafaya çok takılma biraz garip çıkıyorlar
Oznrusk 153627 ama sıkıntı değil onlar ilerleyen haftalarda düzeliyor zaten benimde 1 hafta geriden mesela
Pelinakcn 153627 2 hafta önde gelişimi iyi iri bir bebektir muhtemelen 😊 ben 31+4 teyim bebiş 2 hafta önde gidiyor hala benimde. Boyu uzun sanırım biraz birde doğumda 4 kg ve üzeri bekliyorum dedi doktor onlar etkiliyor sanırım
153627 Pelinakcn sana göre benim haftam çok az ama şunu anlamadım hiç kilo almadım hala baştaki kilomdayim bulantı kusmam da çok oldu yeni yeni hafifledi buna Rağmen nasil ilerde anlamadım 🙃
Moco_44 153627 Cabım herkezde 1 2 hafta geri ve ileri oynama yapar. Ben devlet hastanesinde haftama ilerde gözükğyor özelde diyor 1 hafta gerisin😂 bende denim gibiydim şimdi alıştom artık
153627 Moco_44 ya sevindim doktora da sormayı unutmuşum. İri bebeğin doğumu zor oluyormus o yüzden kafama takılıp duruyordu
Pelinakcn smallbaby en son 2 hafta önce gitmiştim 30+0 da 1500 küsür demişti 42 cm boydu. Şimdi bu Cumartesi gidicem tekrar
Yarenn92 153627 bende geçen hafta gittiğimde normalde 15 haftalık olmam gerekiyormuş fakat bebek 1 hafta ileriden gidiyormuş öyle dedi doktorum
Minnacksevdack 153627 bizimkide neredeyse haftalardır önden gidiyor. Bebeğe hiç bir zararı yok. Sadece iri bir bebek olacak diyor doktorum. Dert etme kendine 🌸