Aybukealtintas Deletedmom422 instagramda ve ya farklı site ve ya magazalar dan aldıgımız bir çok üründe oradan gelip burada etiketleniyor 🤗 çin malı demek kötü olduguna gelmiyor ne yazıkki insanlar da böyle bir algı oluşmaya başladı, çin mallarda kendi aralarında kalite kalite ayrılıyor 🤗 aldıgımız bir çok marka ürün çin de üretiliyor, sadece üzerine extra marka ismi basılıyor, tabikide herkesin tercihi farklı🤗
FulyaGrkn Kbrmrt instagramda minimuu diye bi yer var internet sitesinden satış yapıyorlar sadece ve çok sevimliler bi bak istersen.
bollysena Kbrmrt ben carrefourdan aldim bebek bezlerinin olduğu kısımda orada herşey vardi gordum cok hoşuma gitti ve aldim ☺
Emali Melved aynen bende merak ediyorum ne işe yarıyor battaniyeleri bezleri filan var ama neden müslin bezi🙄😁
Bskrt Emali çok amaçlı kullanılıyor doku olarak nefes alan bi yapısı var Yazın üstüne örtmek için Pusetin üzerine örtülüyor Kundak gibi sarabilirsnz terletmiyor Banyodan sonra kurulanmak için kullanılıyor iyi su çekiyor
Bskrt Maviii e bebekten aldm iki tane gayet güzel 2 tane de AliExpressten almştm meşhur milk yazılı olandan 😅 Ama dolar yükselince çok arttı E bebektekini öneririm
Kbrmrt Aybukealtintas Şimdi alsam ne zaman gelir aceba 😂 Muhakkak vardır orda. En son aldığım ürün 2 ay sonra gelmişti 😂
Aybukealtintas Kbrmrt vallahi bana 1 haftada gelen üründe oldu, 1 ay da gelen üründe oldu değişiyorr acıkcası gelen ucak ve teslimat günlerine göre
Kenanizm18 Kbrmrt https://www.instagram.com/p/BntyWt0Dv1T/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1bkzbm0y71nei Kesinlikle tavsiye ederim harikalar.
kizannesii KlncA ben eminönünden aldım metresi 14 liraydı birer metre aldım.ikiyr katlanmş şekilde bi metre veriyolar ya onu da ortadan ikiye kesip öyle kenarlarını diktiricem. Kocaman battaniye gibi bi sürü bezimiz oldu hem de tanesi 7 liraya gelmiş oldu🙈😂😂
KlncA kizannesii çok mantıklı ya İstanbul'da değilim inşallah Sakarya'da da öyle uygun fiyatlı bulabilirim 👍🏻🤗
gonulcelen kizannesii bende öyle çift kat diktirdim biraz daha kalınca dursun diye battaniye gibi öyle de güzel oldu😊
kizannesii KlncA daha da uyguna bulursun belki🙈 Bi araştır bak bakalım cnm her türlü çok uyguna geliyo bu şekilde😊 Buarada sakarya ikinci memleketim sayılır saü de okudum eşimle orda tanıştık hey gidi beee bak özledim şimdi 😊🙈🙈
mehtap28 Kbrmrt bende instagramdan annecocuk market diye bi yerden baktim 110*110 ama fiyati baya pahali geldi 55₺ youbaby diye sayfayi önerenler cok olmustu bir bak istersen
Maviii mehtap28 bende şimdi arkadaşın linkini attığı bir siteye sordum 125x125 e 85 tl istedi.. kumaşçıdan kumaş alıp terzide kenarlarını geçiririm ya, ucuza gelir 85 tl veremem 😊
imera_ferammm53 Kbrmrt ben Müslin kumaş kestirdim annemde terzi kenarlarını diktirdim 2 kocaman büyük boy müslin iki tanede normal çıktı.