ozgegms amin, teşekkür ederim. Sizde inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ben hamileliğin başından beri ilk olarak günde en az 2 litre su içmeye çok özen gösterdim. İçemediğim zamanlar tabiki oldu. Mevsimin meyveleri ne ise onlardan her gün en az 1 tane tüketmeye calıstım. Ben kışın hamile kaldım. Günde 1 elma yada günde 1 portakal, muz vs yiyordum. Yaz gelince karpuz, kavun, erik, çilek kiraz vs aklınıza gelebilecek tüm meyvelerden tükettim. Ananas için açılma yapıyor demişlerdi o nedenle onu hiç yemedim. Gebeliğin başından 6. Aya kadar düzenli kuruyemiş tükettim. Özellikle fındık çok yedim. Her gün bi avuç çiğ badem, ceviz, kuru üzüm, kuru kayısı vs yedim. Tabi bunlar büyük porsiyonlar değil. Bir ara çok abarttım ve kilo aldığımı farkettim. Bunların haricinde ise öğünlerimi atlamadım. Genelde 3 öğün yedim ama yine porsiyon kontrollü. Birde yasaklı olan yiyecekleri kesinlikle yemedim. Cips, sucuk, sosis, salam, asitli içecekler, sakatatlar, ada çayı gibi. Gerçi 1 kere cips kaçamağım olmuştu 😂