KlncA Arkadaşlar merhaba, bu modeli hem fiyat hem de özellik olarak beğendim ama daha mağazaya gidip de göremedim. Alan veya kullanan varsa fikir verebilir mi ?
Muhammedamine KlncA arkadaşım aldı bebeğine bende almayı düşünüyorum ağır değil sürüşü kolay puseti de çok kullanışlı bebeği 4 aylık şu anda hala pusetli kullanıyor arabayı açıp kapamasıda kolay 750 tl ye almış
kavunicibalik KlncA ağustos ayına özel sepette %20 indirimle 700 liradan 560 liraya getirerek almıştık. İyiki de almışız. Henüz kullanmak nasip olmadı doğumuma bir ay var ama çok hafif ve dönüşleri çok kolay görünüyor 😊 İlk zamanlar puset kısmı kullanılacağı ve size dönük olacağı için çift yönlü olmaması daha sonrasında sorun yaratmaz diye düşünüyorum 😌
Bskrt KlncA bizde dün joıe litetrax 4 aldık 1400 tl Sürüşü katlanması falan çok kolay kullanışlı. E bebekte arkadaşm çalışıyor ay sonu zamlanancak joie bizim ithal ettiğimiz marka zam yapıcaz dedi hemen aldık o yüzden
KlncA Muhammedamine sağol canm memnun olmasına sevindim şuan indirimli hali 800 tl fiyatlar da her gün artıyor çok da beklemek istemiyorum illa alınacak zaten
Muhammedamine KlncA 25+1 haftlığım ben 30 haftaya kadar bekliycem canım indirimli değil normal fiyatı 800 onun arada bir 700 e indiği oluyor ben beklicem 100 lira şu anda benim için iyi para hazırlıklar malum ben daha hiçbirşey almadım a101 den iki tane battaniye aldım
KlncA Muhammedamine ben de 23+2 yim beklesem mi napsam ? Aynı durumdayız sadece bi ayakkabısı var o da hediye geldi 😁
KlncA kavunicibalik size aynen katılıyorum ben de beğenirken aynen böyle düşünmüştüm 🤗 Şuan 800 tl azalır mı artar mı sizce önümüzdeki 3 ayda 🤔 Bir de sizdeki ne renk ??
kavunicibalik KlncA Bizdeki siyah renk. Fiyatı düşer mi artar mı bilemiyorum. Ülke ekonomisi çok karmaşık 😅
KlncA Bskrt deme ya zam mı geliyormuş 🙁 Litetrax 4 ü ben de beğendim ama az daha uygun fiyatlı bişey bakıyoruz güle güle kullanın 👼🏼
Bskrt KlncA evet zaten son baktığımda 1200dü geçen hafta 1350 dün de 1400e aldık 😁😁 Yorumlara baktm e bebekten 8. Ayda 800 tlye aldık yazan var
KlncA Bskrt uf mübarek dolardan daha hızlı artmış 😅 Benim doğum inşallah ocakta olacak erken daha diyordum ama bu fiyat artışı yüzünden alıp kenara artmak şart olmuş ya
Bskrt KlncA benmde ocakta ama aldıkk çünkü gün geçtkçe zamlanıyor 😞 Hatta beşiği ana kucağını falan da alıcaz, herkes kasımda aşırı zamlanacak diyor
KlncA Bskrt aa ne güzel zaten isim tanıdık gelmişti kesin başka konuda karşılaştık benim 23+2 sizin kaç hafta oldu 😍 Beşiği ana kucağını hangi marka düşünüyorsunuz
Bskrt KlncA 21+2 benmde İkea beşik alıcam bi tane de anne yanı sepet tarzı alıcaz Anakucağını da joie istiyorum