Aselsmom_ girl_boy_annesi aminn canımm inşaAllah🤲🤲 ben boyama yöntemini dedim ama 10 . Haftadan sonra pozisyonu uygunsa bakıyorum dedi canımm🐣
Ayse_tusem_buglem girl_boy_annesi teşekkürler 🌸 bana sadece son adet tarihini sormuştu onun için sordum
Ayse_tusem_buglem girl_boy_annesi evet boyama ile bakıyorum demişti ama ben ilk baktırmak istememiştim doktorun kız dediğini söylemiştim 😅🤭 daha sonra eşim baktır deyince sordum tek fotomuz vardı sadece son adet tarihini sordu öyle yanıt verdi
Ayse_tusem_buglem girl_boy_annesi yok canım kız dedi bana ama ben baktırmak istemiyordum önceden söylemiştim ona iki kizim var doktor bunada kız dedi diye.esimde niye dedin demeden baktirsaydn dedi belki direk bakmadan söyledi dedi bilmiyorm tabi
Ayse_tusem_buglem girl_boy_annesi hayrlisi olsun canım yapacak bir şey yok onun için sordum sana çünkü sadece son adeti sordu
Kadriyecucuk Kadriyecucuk merhabalar cinsiyet tahmini yaptırmıştım ya.adım adım annelik ve kesin sayfası da kız demişti.sonra tekrar sordum adım adım annelik tekrar kız dedi .ama tahmini tutmadı 😅