kkugu Selam kızlar dün rutin kontrol için hastaneye gittim 32+5 haftalık hamileyim doktorum bebeğin suyu azalmış yakın takip yapalım erken doğum olabilir demişti ve ciğer geliştirici iğne vurdu kızımın biraz haretlerinde azalma oldu iğneden sonra ve böyle olupta kaçıncı hafta doğum yaptınız suyu çoğaltmak için neler yaptınız ?♥️
Bebekdelisi kkugu 37 de yaptım cnm korkma sakın kal cok dolaşma bol su armut sekerın varmı bilmiyorum ama karpuz
Bebekdelisi kkugu cok bormal susuzluk ağı kuruluğu tansıyon düşmesi yüzde kızarıklık kaşıntı yapabılır iğne
_prenses_annesi kkugu Suyu fazla fazla tuket. Ama karpuzu. Cok tüketme. Kavunu daha cok tuket. Benım doktorum. Karpuz berbgımın. Suyunu azalttığını söyledı ve. Kavuna daha cok. Ağırlık ver dedı Bnde karpuz daha sulu iyi olur dıye bılıyordun ama yanlış bılıyormuşum😌 yiye bildiğin kadar kavun ye sabah öğle akşam ara öğün olarak tuket
kkugu Bebekdelisi şekerim yok bolca su içmeye çalışıyorum hiç çoktan 36 haftalık olsun diye dua ediyorum valaha
Senazeynep34 Kavun da işe yarıyor ,😀 aslında meyveler çok işe yariyor. Maalesef benim de suyum hep fazla çıkıyor, bebekte her defasında daha da irilesiyor. Ama şu fazlalığı erken doğum olayını etkilemiyor galiba 25. Haftadayiz çünkü
kkugu Senazeynep34 su fazlalığı konusunda hiç bı bilgim yok ama olsa doktorunuz derdi aman olmasın zaten sağlıkla sihatla vaktinde gelsin inşallah ♥️
kkugu _prenses_annesi olur valaha yaparım zaten ayran falan çok içmeye başladım öğrendiğimde beri bakalım ayın 2 sinde tekrar gel dedi inşallah suyunda bı değişiklik olur