masgiz Kizlar 36 haftalik hamileyim, bu aksamdan beri kucuk tuvaletimi yapsam da sanki mesanem full doluymus gibi, tuvalete gidiyorum ama yok. Sizce neden? Doktora da habire cisim varmis gibi neden diye yazmak istemedim 😂
Aslnrbl masgiz cok normal kuzum benimde o zamanlar basladi su an 39+1iz hala ayni his devam ediyor ama benim evin icinde olmuyor ne zaman yürüyüşe diye ciksam hazirlanip wc girerim sokağın başını donmeden aşağıya bir baski ve çiş varmış hissi🤦🏻♀️bazen sadece his olarak kaliyor bazende gercekten wc gelmis oluyor ama dert ayni derttt
Azra41 masgiz Bebek büyüdükçe baskı yapıyor ve mesane tam bosalmadigi için sürekli cisiniz geliyor normaldir 😊
Zuzucum masgiz canım enfeksiyon kapmışsın. Çok beterdir sürekli tuvalete çıkarır çok varmış gibi ama bi gidersin bir kaç damla aprılı sızılı gelir. Dr danış
masgiz brgul_34 uykusuzlugun basladigi haftalardasiniz gercekten, bu saatten sonra cisten ziyade zaten hareketlenmesinden uyuyamiyorsunuz 😂
MerveA7 masgiz 26 haftalığız beni uyutmuyor valla 2 haftadır böyleyiz kıpır kıpır uyuduğum zaman da uyandırıyor öyle bir hareket yapıyor ki ne yapıyorsa artık irkilerek uyanıyorum doğuma kadar da böyle gidecek galiba 😂
masgiz Zuzucum enfeksiyonum yok, doktorum bu konuda cok titiz. Duzenli test yaptiriyo olasi enfeksiyon icin 🙏🏼 Tesekkur ederim yine de 🌸
Canpolat masgiz Canım bebek artık büyüdüğü için havada duramıyor aşşağı çekiyor ve mesaneni sıkıştırmış halde şuan da 😀 o yüzden öyle benim de sürekli tuvalet varmış gibi ama gidince 2-3 damla işiyorum resmen .Kediler benden çok işiyor 😀Altına kaçırma olayı da olabilir panik yapma istemsiz bir şekilde olabiliyor mesanemiz ezilmiş durumda şuanda çünkü😀
Mlktnc masgiz bizde 36 haftalık olcaz aynı durum. Tuvaletten çıkıyorum anında tekrar giresim geliyor 🤦🏻♀️
Baharow masgiz bende enfeksiyon sandım doktora dedim işerken yanma acıma yapmada zorluk yasıyomusun dedi yok dedim o zaman enfeksiyon değil dedi tahlilde vermiştim zaten
Baharow masgiz ah ahh 10 dkka da 3 kez wcye gidiyorum. Sanki bütün gün tuttum çişimi. El yıkamaktan gına geldi. Bri hamilelikte erkekler gibi işime şansımız olsaydı yattığım yerden şişeye işerdim valla. Valla artık kollarım ben yataktan kaldıramıyo her yerim ağrıyo sanki sabaha kadar yük tasıyorum. Bu 30 kilo alanlar nasıl yasıyor. Tek pişmanlığım kilo almak keşke insanları dinleseydimde düzenli beslenseydim 20 kilo aldım boşu boşuna
Baharow Baharow hamileliğim son haftasında olduğumuz için progesteron hormanu arttı burın tıkanıklığı ağı kıdıluğu dolayısıyla artıyo ve suya doyamıyorum. Sürekli su çiş arasında bi döngüdeyim.
Minigim38 masgiz 25 haftaligim esim dün yürüyüşe gidelim dedi tuvaletten çıkamadım disari çıktık sagda solda tuvalet aradık 😁😁
MerveA7 Minigim38 ay ben giremiyorum da daha alışverişte yapmadık hiç nasıl olacak bilmiyorum erkek olsam yapardım ama enfeksiyon falan olurum hamile kalmadan önce çok çekmiştim korkuyorum o yüzden