Sgulsah_61 Ben bugün randevu bulabildim kadın doğuma ilk defa Lütfi Kırdar a gideceğim. Aylık kontrollerime Tuzla Devlet Hastanesi’nde gidiyordum. Elif ünlügedik sayın adında bir doktor. Tanıyan bilen daha önce kendisine muayene olan var mı
Kuzey20_ Senemturan dışardan yemek getirilmiyor sanırım ama böyle meyve suyu atıştırmalık falandamı almıyolar ona göre çantama koyayım😀
Senemturan Kuzey20_ evet disaridan yasak ama ben hastahane yemeklerini sevmedigim yiyemedigim icin gizli iceri soktuk 😁 cantaniza atin atistirmaliklarinizi iceceginizi filan annem tost almaya inmisti kantinden onu bile iceri almamislar cantasina saklamisti da ole getirmisti ya bana dusunun
Kuzey20_ Senemturan çok saçma ya kantinden bile bişey sokmamaları hastane çantama koyim ben meyve suyudur bisküvü falandır 😀dün kontrole geldim 35 haftalığım muayneden memnun kalmadım ama inşallah doğum güzel geçer
TubaBozkurt Devlet hastanesinde doğum süreci basıl işliyor ? Acilden mi giriş yapılıyor? Bir de doğum ekinini ya da sezeryan ekibini sadece kadın isteyebiliyor muyuz ,öyle bir fırsat oluyor mu? Süreç nasıl işledi acaba anlatabilir misiniz ?