Arkadaşlar biraz uzun olacak ama sonunda bana da nasip oldu bunları yazmak benim gibi doğumdan korkan kişiler için iyi geleceğine inanıyorum 🥰Öncelikle normal doğum bekliyordum pazar günü duşta suyum geldi diye düşünerek acile geldim. Nst de sancım çıktı ama açıklık yok , suyun gelmemis diyerek çok umursamadilar. Kendi doktorumla iletişime geçtim sabah çağırdı. Bakti herşey yolunda ama açıklık yok. Ama bebek boynuna bir tur kordon dolamış 😑haftaya pzt için sezeryan günü verdi ama cuma da gel dedi. Ben ısrarla suyumun gelmiş olabileceğini söyledim. Turnusol kağıtlı ped verdi. Akşam fotoğraf at dedi. Akşam fotoğraf atınca sabah aç gel suyun geliyor dedi 😢 Ben şok tabi haftaya pzt planı yapmıştık gece mesaj atıp sabahına çağırdı beni. Aç karnına geldim. Şansıma acil iki hasta girdi araya. Bütün tahliller bittikten sonra yatış işlerimin ardından odaya yerleştim. 10 danodaya girdim 16:00 da doğumhane ancak müsait olabildi. Tabi benim stres baş ağrısı heyecan açlık tavan! Sonra doğum haneye indim. Anestezi yapıldı , 10 dakika geçmeden bebeğimi gördüm göğsümde 🥰 gram birşey hissetmedim ama şok oldum. Bu kadar basit miydi diye 🥰 kendime ızdırap olmuşum resmen. Sonra toplamda 1 saatte odaya çıktım. Ağrı kesicilerin etkisi geçince dikişlerim biraz zorlamaya başladı ama yine de korktuğum gibi olmadı. Kızım yanımda uyuyor şimdi. Bakmaya doyamıyorum ☺️ Bin şükür diyorum 🙏🙏 Rüya da gibiyim 🥰 Allah’ım isteyen herkese nasip etsin 🙏