Tarciniko1998- inşallah küçüktür diye duyamıyorsunuzdur kalp atışını inşallah bi mucize olur sizin için bizde 6+4 haftalıkken duymuştuk ilk kalp atışlarını hiç unutmam 20 gün sonrasına verdi aylık kontrolümü tam günümde kontrole gittik ve 9+3 kalbi durmuş gelişimi 1 hafta geride kalmıştı 10+4 hafta olmanız gerekiyordu. İnanmadık doktor doktor gezdik hiç bir belirtimde yoktu ne ağrı sızı kanama hiçbir şey ya kürtaj olmak zorunda kaldım bende hazırlanmışım kürtaj olmak için doktor bana dediki önce muayene edicez seni tekrar aynı şeyle karşılaşırsak o zaman başlayacağım müdahele etmeye dedi o sırada tek dediğim Allahım ne olur bi mucize olsun kalbi durmamış olsun meleğimin demiştim çok zor gerçkten. İlk gebeliğimdi benim bazen diyordum eşime Allahım korusun Allahım korusun bir şey felan olursa çok üzülmem heralde hani hissetmiyorum anlamıyorum belirtilerimde yoktu hamile olduğumu öğrendiğimde adet gecikmesi dışında ne bileyim yaa ama öyle olmuyormuş onu anladım. Konusu ev içinde ve yanımda asla açılmaz olaki bilmeyen eş dost tarafından sorulsa konusu açılsa halen gözlerim dolar. Öyle anlatmak istedim çok uzun oldu hakkınızı helal edin ama sizin için çok dua edicem inşallah sağlıklısınızdır ve hiçbir sorun sıkıntı yoktur bebeğinizde inşallah kalp atışını duyar rahatlarsınız. İçinizi ferah tutun ve duaya sığının.🌸