Kızlar merhaba beni bilenleriniz bilir uzun süredir buralardayım, kızlar bende pco var 4 gebelik yaşadım 3 bebeğimi anne karnında kaybettim ve o süreçte çok zor şeyler yaşadım ölü doğumdan tutun mol gebeliğe kadar iğneyle beta düşmesine kadar tedavi gördüm hsgleri polip ameliyatını va hiç saymıyorum gel gelelim ki bu yaşadıklarımdan dolayı rahimde problem olduğu için 9 ay sürekli yattım son 3 ayı hiç ama hiç kalkmadım önceki aylarında da kanamalıydım sonsuz şükür kucağıma oğlumu aldım rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın içinden benim yavrumuda inşallah 💙 kızlar ben çok kilo aldım zaten pco da sıkıntılı bi şey diyet sürecindeyim ama oğluma kardeş çok istiyorum şuan da değil belki ama çok uzatmak istemiyorum çünkü çok zor anne oldum bi ben bilirim bi rabbim yaşadıklarımı geçmiş süreçte ama hem pco oluşumdan süre uzasın istemiyoken hemde serkajlı bi gebelik yaşadığımdan bebeğimle ilgilenmem yine sıkıntılı geçer diye de çok korkuyorum çünkü yakınında ailem yok kaynanamda saolsun gelir ihtiyaç olduğunda ama sürekli yanında değil doktor ise hamile kaldığında durumu değerlendiririz diyo serkajla ilgili kesin atılır demesi ama atılmaz da demedi sizden benim gibi olan arkadaşlarımdan yada çevresinden gördüğü kadar yardımcı olabilecek var mı oğlum tek kalsın istemiyorum 9 aylık daha şimdiden inanılmaz sıkılıyo kapıya çıkınca bile fazlasıyla seviniyo en yakın arkadaşı kardeşi olsun istiyorum ama asla ona bencillik yapmak istemiyorum hep acabayla doluyum hele tedavi olmak hiç istemiyorum 2. Bi çocuk için o dönem çok yoruldum hatırlamak bile istemiyorum açıkcası malesef