Zeynp Merveoz 😂 benim de kaynanam ima ediyor kendisi daha hiç bişi almadı Benim annemin alacak durumu yok bende arada bir aldıklarıma annemler aldı diyorum napim
Merveoz Zeynp 😂😂 cok iyi ya . valla ailem sagolsunlar ellerinden geleni yapıyolar fazlasına gerek yok . ilk torunları olcak benim ailemin bide ne isterlerse onu yaparlar zaten söylemenn alemi yok kırmak üzmek istemyrm onları kendilerini zorlamalrını istemiyorum.
Albatros3501 Merveoz ben herşeyi kendim almak istiyorum. Çünkü hayatta en nefret ettiğim birinin bişey yaptıktan sonra dillendirmesidir. O yüzden ilk bebeğim ve almak zorundayız. Beklentisiz olarak. Umarım eşin de senin gibi düşünebilir canm 😐
Habis07 Merveoz eşin demesi garip olmus kaynana der genelde bunu :) benm kaynanada bırak besigi cocuk odasını alır kız tarafıı dedi :) bende ben kmseden bsey beklemiyorum dedim susturdum dusun bi bebek odası 3000 tl en az onlar ne alıcakk hic bisey :) çul çaput yapıyor anca kendi ailemde oralı oldugu soylenemez zaten de hic bi konuda bisey beklemyceksin en iyisi oymus
deletedmom6295 Merveoz kayınvalidem de bana bilezik yapacak mı bu durumda desenize. koz tarafı beşiği dizer de erkek tarafı da bebeğe büyük altın anneye bilezik yapar bunu nedecüğük 😀
dili Merveoz canım yani kendi düşüncem sanırım eşine ailesi söylediki ilk torunun mobilyaları benimde bildiğim kadrıyla (kendi ailem öyle yaptı)kız tarafının anane ve dede yapıyor ama ikinci torunda erkek tarafı yapıyot diye biliyorum ama ikinciye hamileyim banada bir kere sormadılar mesela bir ihtiyacın varmı diye eşine söyle bence eğer isterlerse yapsınlar bu işler sırayla çünki😉
Merveoz dili canım benim eşte aile kavramı yok. Ana baba ayrı kimseyle doğru düzgün görüşmüyo arafa bi babasını arar yani kayınvalidem hiç aramaz yılda bir. 😂 kimse doldurusa getirmez yani ilk cocuk ya herkeste torun istiyodu oda bseyler bekliyo birilerinden zaten eşim 10 kaynanaya bedel
Mela Çok saçma bi adet .. herkesin evi barki ayrı ne alaka .. Ha tabiki benim Annem babamda alır kardesimin bebeğine de besigini hamak ahsap salincagini puset muset ne gerekiyorsa oyun halısı yürüteç doğmadan herşeyini akla gelecek herşeyini hastane ücretlerine kadar babam yaptı ama adet diye değil yani canı istemiş almış. . Fakat adet diye denince çok gıcık bişey geldi bana, bana da ailem alacak ama kız tarafı olduğumuz için değil kardesinde yaptık sana da yaparım hepsini diye kendisi dedi bende yok baba zaten kardeşim hangisini düzgün kullandı ki beşik alabiliyosan olabilir diğerlerini temiz kullandı kardeşim ben yenisini almayi dusunmuyorum dedim çünkü temiz hepsi yepyeni yani ama babam almak zorunda değil ne de kaynana almak zorunda da değil saolsun onlar da desem yapar eşim bebek arabasi alırsınız artık dedi annesine o da ne isterseniz dedi ama şimdi iki aile de hem artık yaşlı ve halen çalışan insanlar günah değilmi adet neymiş kim neyi yapmak isterse yapar eşime bile kızdım ben neden annene öyle dedin belki parası varmı yokmu benimde ilk çocuğum ama öyle saçma sapan herseyi alayım hevesim yok herseyi olsun bebeğimin ama gereksiz alışveriş de sevmiyorum lazım olanı alacağım kendim alabildiğim kadar
Harunnisa Merveoz onun babasina yüklenme diyor ama senin tarafina yükleniyor oh valla bu erkekler ne kadar hazirci ya mecburi birakilmazki alirlarsa alirlar alamazlarsa ne olacak bogazina mi yapisicaz insanlarin ya
[silindi] Benimde kayınvalidem tutturdu kız annesi alır diye annemde kaç ay öncesinden beğendiğim yatağı gitti aldı hatta bebeğin herşeyini annem aldı ben çalıştığım için alışverişe çok vaktim olmadı.kayınvalidem de bir tane 10 liraya takım almış o kadar sorsan oğlu için ölür iş paraya gelince tık Yok
Kadze Merveoz a aaa ne münasebet okdr biliosa kendi ailesine aldırsın ailen alacak ne demek snn anana babana mı guvenip yaptı cocugu kusıra bakma ama ayıp falan dgl düpedüz terbiyesizlik bu kimseye guvenip yapmadın bu çocuğu kimseye bişi diyemem git bak basının caresine de