Edau9 Kızlar 17 haftalık hamileyim hala bir doktorda karar kılamadim Gürkan beyi çok duydum okudum giden ve ya tanıdığı vs giden var mı bilgisi olan yazarsa sevinirim memnun musunuz Perşembe günü için randevu aldım gidicem bakalım
silan30 Edau9 bebeğin parmaklarını tek tek sayar herseyini ile ilgili bilgi verir sadece hemşireler bana Yeker beyi önerdiği için artık Gürkana gitmedim yoksa ondan da memnumdum
silan30 Ben gittim Gürkan bey çok ilgili Halkalıda zaten ama bir çok hemşire müsterim Yeker beyi önerdi ona gidiyorum suan ve çok memnunum parayı çok önemsemeyen bir doktor
Edau9 silan30 çok sevindim böyle olmasına peki Gürkan beyin ultroson cihazı nasıl daha yavrumu hiç net göremedim gittiğim hastanede cihazlar çok kötüydü
Edau9 silan30 Biz daha cinsiyeti bile öğrenemedik gittiğimiz hastanenin cihazları çok kötüydü inşallah Gürkan beyde öğreniriz 🥺
silan30 Edau9 öğrenirsiniz insallah benimkinide o haftalarda söylemişlerdi hayırlısı inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Edau9 silan30 Gürkan beye gideyim eğer memnun kalmazsam yeker beye giderim onun muayne ücreti ne peki
silan30 Edau9 fiyatlar 250 tabi canım renkli gösteriyorlar bebek o haftalarda ufacık oluyor ama gine de gösterirler
Edau9 Melisakeskinn evet canım gidiyorum 300 TL kart ile 320 çok memnunum tavsiye ederim her muayenede renkli bakıyor cihazı çok güzel 🥰her gittiğin de detaylı inceliyor bütün organlarına bakıyor
Melisakeskinn Edau9 yüzünü tam gösteren fotoğraf veriyor mu Peki ben batı bahata gidiyorum ama hiçbi şekilde düzgün fotoğraf vermiyor doktor
Edau9 Melisakeskinn canım çıktı olarak vermiyorlar muayneden sonra WhatsAppına atıyolar bir sürü sen istersen fotoğrafcıda çıkarırsın 🥰
Edau9 Melisakeskinn pozisyonu uygunsa yüzünü çok net gösteriyor ama bizim ki doğum kanalına çok yakın artık o yüzden hep yan profilden görüyoruz 😁😁