Cansugomur Bende Gaziosmanpaşa özel bilge hastanesinde yaptiricam 15 Ekim'de randevu aldık fiyat 350 TL özel peritanalog gelip bakiyormuş bence hamilelikte yapılması gereken en önemli şey 🤷
DilaraNefes Bskrt ben şuan 15 haftalık hamileyim 2 li tarama yaptırmıştım sonuçları da aldım ama doktorum gitmem için gün vermedi 20 haftaya kadar bi test yaptırmazlar demi detaylıdan önce yapmam gereken test varmı gitmelimiyim sizce
Deda Busvey1616 Bende 35 haftalığım 37 görünüyor takılma sadece gelişimi ilerde demekki benimkide öyle
Busvey1616 Deda Doktor da bu haftalarda iri bebek olmaz siz yanlış hesaplamışsınız son adet tarihini dedi. Rahatlattı şükür. Sadece 7 veya 8. Haftalardaki usg ile karşılaştırılsın dedi. Gittiğim Prof perinalogtu
Oznurboluzun Bskrt oyy masaalh resimdeki kadar açık bile değildi bizde biraz bekledim yürürüm çikolata yedim tik yok o gün hiç tekme atmadı zaten takı eve girene kadar😂😂ınsalalh ikinci gittiğimde gosterir
mucizemizibekliyoruzz Neslidmr şart tabii ki. Nedenlerini internetten araştırabilirsiniz. Hamilelikteki en önemli muayene bu bence
Neslidmr mucizemizibekliyoruzz yaptırıcam zaten sadece iyi bi yer bulamadım dıye atarlandım birden 😃 cok şükür buldum smdi rahatladım stresim azaldı
HakanDuyguGl Bence. Şart böbrek de idrar bırıkmesı var dedı doktor bAna Doğumdan sonra böbreklerını takıp ettir mutlaka dedı yüzde 90 geçer desede taktım ama bunu bılmıcektım gitmesem