Gulsum94 Damla________ ayyyy çok duygulandım çok şükür atlattın ve kızına kavuştun darısı bizlere inşallah bir ömür sağlık ve mutlulukla minnoş 2017 çıkmadan gelmek istemiş bal ya 😍
Gozdem Damla________ aaa gözün aydın canım 😍 Sağlıcakla kucağına almana çok sevindim darısı başıma inşallah 🙏
Harna Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı uzun ömürler olsun 😍 darısı bana bebeğini bekleyen tüm annelere olsun 🤗
Damla________ Allah razı olsun hepinizden insanın kokusunda uyuyan minik bir bedenin olması dünyalar kadar büyük mutluluk allahım kolaylıkla versin biranevvel sizlere
NilferAkar Damla________ ayyy Damla’cım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün küveze gerek kalmamasına çok sevindim 😍😍❤
Btl_ozn Damla________ Gözünüz aydın sağlıkla büyütün ins Yüzyıl hastanesindemi yaptiniz doğumu hangi doktor yaptı ve memnun kaldınız mı
Damla________ Btl_ozn erkek adını unuttum normal Doğuma zorladı hoşuma gitti ama ben istemedim tavsiye ediyorum ilgililer baya
Damla________ Gozdem zorlanıyorsun yürüyünce ben öksürmedim dikişlerim zarar görmesin diye birileri yardım ediyor öyle kalkıyorum 1 haftaya düzelirim yürüyüş önemliymiş düzelmek için