Melekozkan41 Kızlar merhaba bişey sorcam benim karnım bı kaç zamandır acayip sert ya poposunu dayiyo ya kafasını diyorum ama yok bu farklı bişey sanki başına gelen varmı varsa bu nedendir acaba?
Selamcanim Melekozkan41 bana da yapıyo onu benimki. Habire dönüyor. Bezen götünü bazen kafasını. Bazen O ayak topuğunu sürttüğünü hissediyorum. 😂
northandmother Melekozkan41 bende de aşırı oluyor normalde de oluyordu ama son bı kaç gündür aşırı oluyordu muayeneye gittim bebiş dönmüş doktor bu sertliği hep hissedersin çünkü baş aşağı yüzü kanala dönük bu yüzden poposu bol bol çıkar dedi 🤣🤣
Selamcanim Melekozkan41 bilmem ki. Doktorum sağlıklı dedi. Evham yapma çok. Yeri dar geliyordur artık. Kız utanmasa yemek borumdan çıkacak bazen öyle hissediyorum. 🤣
Melekannesiiiii Melekozkan41 benimde bugün 30+0😊 doktor bol su iç dedi karnın sert dedi magnezyum falan verdi benim ilk gebeliğimdede böyleydi iç karnım geniş benim çünkü hiç çatlağım sarkıklığım olmadı ben sertliği ona bağlıyorum sizinde öyle olabilr mi acaba çatlağınız var mı