Merviiss Kızlar enf ve akintim vardı dr bunları verdi zararsız kullanabilirsin dedi fitil ilk defa kullanicam nasıl yapicam bilemiyorum kullanan varmi bunları
Keereminannesii Merviiss ben kullandım süper iyi kesinlkle bitireme kadr kullan wincefinçok çok iyi bende berbat bir kokuyada sebep oluyordu ama çok şükğr iyi oldum
minikmucizemmmmmmm Merviiss ben gyno kullandım bir gün kullan diğerini 3 gün sonra kullan dedi doktorum mantar enfeksiyonu vardı birde travozol krem kullandım çok şükür akıntım fln herşey normale döndü
Merviiss Keereminannesii benim hamileligjn başından beri akıntı ve enf var tek kullanımlık geçirmedi en sonunda bunu verdi fitil de verdi fitili de kullan dedi
Merviiss minikmucizemmmmmmm evet 3 gün ara ile kullan dedi onu sokup vajinaya sonra ne yapmam lazım vc filan çıkmamak mi lazım eczacı hiç bir şey demedi
Keereminannesii minikmucizemmmmmmm bende gyno kullandm ama kokudan hala muzdaripim kaşıntı frlan vardı o geçti
minikmucizemmmmmmm Merviiss mutlaka gece yatmadan önce kullan canım WC en azından daha az kalkıyorsun.