CEYDAASH Sevgili hamişler, ben Denizliden Fethiyeye eş şehri olaraktan yerleşeli 1 yıl oldu ve hamileliğimde aylık kontrollerim için Esnaf hastanesine gidiyorum. Acaba Happymom da benimle aynı hastaneye kontrollere giden hamişler var mıdır ? 🥰
baby3_ BBuseY sağlıkla alın öncelikle bebeğinizi. Göreceli bi kavram Serdar bey 70 satürasyon ile yatış yapmadı tüp bebek sonrası hormonlarımın artışından kaynaklı nefes darlığı vücutta ödem oldu (2 gün içinde 10 kg aldım ödemden ) kendi doktorum Yahya beydi o da yoktu ne yazıkki Serdar bey gördü . Sonra 1 saat sonrasında ambulansla kaldırdılar Antalya’ya sevkim gerçekleşti. Ki kendim de sağlıkçıyım. Doktor işi biraz şans canım ne yazıkki. Söylememe rağmen sorun yok görülür dedi ama şaka gibi Antalya’ya sevk edildim. Haaa şikayetçi de oldum. Şimdi tekrar hamileyim yine Yahya Kemal’e devam ediyorum
BBuseY CEYDAASH ooo maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🌸biz daha yolun çok başındayız teyzesi 🤗
baby3_ CEYDAASH kızlarım şükür 1,5 yaşında . Ben tekrar hamileyim 3 aylık yine Yahya Kemal beye gidiyorum 😊