eslemesila Gozde0709 şu sıcaklardan dolayı pek iyi değil ama Allah yardımcımız olsun sizin nasıl gidiyor
Deletedmom52620 Gozde0709 ekim sonu kasım başı tahmini ne zaman gelir bilmem ama iyi gidiyor çok şükür risklerimizi atlattık gibi gözüküyor yola devam ediyoruz kıpır kıpırız maşallah 🧿 en sevdiğimiz yemek yemek hobimiz asla ağzımız boş kalmıyor ve aşırı kilo alıyoruz 😂😂😂
Prensannesiiiiiii Deletedmom52620 bizimde öyle Ekim sonu Kasım başı doktor tahminine göre iki Kasım güzel gidiyor ama son günlerde uyuyamıyorum hangi yöne yatsam belim ağrıyor sırt üstü yatınca nefesim daralıyor bide sıcaklar zorluyor o kadar şimdilik
Melegimin_annesi Gozde0709 büyük ihtimal ekim sonu gibi gözüküyor 28+1 haftalığım siz kaç haftalıksınız sıcaklarda çıktı iyice zorlanıyorum artık
Ziynet4459 Uygulamaya göre 27 ekimde doğacak bi de bu sıcakta çalışan bir anne adayı olunca telef olmama ramak kalmış diye hissediyorum 🙄🙄
snmhsnn Ziynet4459 gerçekten öyle işe gidip gelmek daha da zor sıcak ve bu süreçte şansımıza covit izni de yok benimde ekimin sonu gibi gözükse de ben 15 ekime odakladım kendimi
Ziynet4459 snmhsnn bende 15-16 gibi doğar diyorum benimki kız erken doğar diyorlar kitlendim ona göre sayım yapıyorum 😂😂
guler_21 Gozde0709 iyi gitmiyo sancılı geçiyor asagida olduğu icin bebek bugunlerimize de şükür rabbim sagsalim kucagimixa almayi nasip etsin insallah 26+3 bende doktorrun dedigine ve uygulamanin gosterdigine gore 30 ekim gorunuyo