linsmea Kızlar merhaba 28. Haftada bebek baş aşağı döndü 31. Haftada kanala girmişti. Erken doğum riski vardı. 37+5 olduk. Çok kasılmam var yürümek falan cok zor ama ne gelen var ne giden. Acaba kanaldan cıktı mı bu mümkün mü?
Tospikannesiiiii linsmea benim bildigim başı asagıda iken pozisyon degişebilir ama kanala yerleşti ise çıkamaz yani öyle biliyom yanlış olabilir
RehoGelin linsmea benm 7. Ayda girmişti oğlum kanala hatta yatış vermişti doktor yatıyordum bol su içerek sonra çatı muayenesi için çağırdı doktorun parmağını koyması ile oğlumun sıçraması bir oldu o sıçrama ile bacağının biri ile kolunun birini kordona dolamıştı 🙄 belki de o sıralar normal gelecekti ama 37de sezeryan oldum mecbur
linsmea Tospikannesiiiii ben de böyle biliyorum, ama açıkçası emin olamadım. Artık gelsin istiyorum… 😅
mhmmddgc linsmea Gelir gelir. Benim kızımda 24.haftadan beri kanalda progestanlarla ancak tutabildik 35.Haftaya kadar ve bugün doktorum her an gelebilir hazırlıklı ol dedi😔
linsmea mhmmddgc 36. Haftada bana da öyle dedi. Hatta hiç egzersize falan gerek yok dedi. 37. Haftanın başında gitiğimde de ağustosu bulabilir dedi. Resmen hevesim kursağımda kaldı. Sağlıklı olsunlar da artık sabredicez 😂
Hamile_anne27 linsmea yaa benim daha dönmemiş bile ya. Sabah kontrole gidicem korkuyorum.39+3 olduk 😒
mhmmddgc linsmea Ben ilk kızımıda erken doğum yaptım 34. Haftada zaten riskliydim erken doğum konusunda. Bugünde her an gelebilir srn kendini hazırla diyince kötü oldum. Çünkü ilk kızımı 8 gün bekledim kucağıma almak için. Ne ten tene temas oldu nede doğum sonu gördüğümü hatırlıyorum 😔Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
linsmea Hamile_anne27 yaa döner inşaallah egzersizler var dönmesi için spinningbabies yazınca çıkıyor 🥰
linsmea mhmmddgc ay sağlıcakla gelsinler, ama oyle olcak gibi düşünmeyin olumlu düşünün, erken gelmesi bi yana geç geldiğinde de küveze girebiliyor. O yüzden ben diyorum vakitli gelsin kolayca gelsinlerr🤲🏻
csmaknc linsmea benimkide 25 ten beri baş aşağı 37+5 olduk hala gelmiyor Çocukta haklı erken doğumdan korkudan hep aman gelmesin dedim durdum 😂
linsmea csmaknc benim de sağolsun annem sürekli dua ediyor, biraz kilo alsın diye, ben de doğuramamaktan korkuyorum kilo alınca 😂
N_R Benimki de kanalda değil 39 haftalık dün çatı muayenesi ile doğumu tetikledi sancım olurda aşağı iner belki diye doğum anında suni sancı ile falan bebeği kanala giren var mı acaba
mhmmddgc linsmea Öyle tabi önemli olan sağlıklı olması ama kız çocukları gerçekten erken geliyormuş 😂