Melegimin_annesi iremsknn Bence gereksiz bişey bebeğimi kucağıma sağlıklı sorunsuz bi şekilde alacağım anı düşünüyorum süs o buna gerek yok bebeğim kucağımda olduktan sonra😇🥰🙏
Armin-Guney Tercih meselesi . Ben gereksiz bulanlardanim . Cikolata da yaptırmadım. Bebek görmeye de kabul etmedim zaten ilk hamileligimde . İnsanlara vereceğim hediyeyi , çikolatanın parasını çocuğuma harcarım kafasindayim
iremsknn Armin-Guney zaten küçücük bebeği ziyarete gelip lohusalı anneyi rahatsız etmek de çok kötü bir şey, çok iyi yapmışsınız 🙏🏼
Pelinakcn iremsknn ben yaptırıcam kısmetse, düğün zamanım pandemiye geldi ne kınamı ne düğünümü istediğim gibi yapamadım o yüzden çocuğa heves ettim her şeyde sanırım 😊
iremsknn Pelinakcn ahaha evet doğru pandemi hevesleri kursakta bıraktı, özeniyorsanız tabii ki yaptırın 😊
iremsknn Melismelo yurtdışında aslında her şey usulünce yapılıyor, bizde doğumu stresli hale getirecek her şey var maşallah 😀
iremsknn Mervehek ben de başkalarında beğeniyorum ama yapmam gibime geliyor. Gereksiz kelimesi evet haklısınız kişiye göre değişir önemi bu olayın 🙏🏼😊
Minigindunyasi iremsknn hiç aklıma bile gelmiyor bencede gereksiz doğum anı onu düşünecegimi snmiyorm bile ama yaptırana saygım sonsuz herkeisn kendi düşüncesi
Fatma_s Seviyoruz gösterişi Türk milleti olarak😬 Bana gereksiz geliyor. Hastaneyede 1. Derece anne baba ve kardeşlerimiz dısında da kimse gelsin istemem🥲
hafsam_omerim Melismelo bende yurtdışındayım burada ilk doğumumda aile odası tutan birisi odayı süslemişdi. Ama bana sorarsan böyle şeyler bana çok gereksiz ve abartı geliyor. Hayatı biz kendi kendimize zorlaştırıyoruz. Hergün yeni bir fürya çıkıyor herkes ona kapılıp gidiyor.
Nurellak Bende balon stantı aldım kapı süsümü asacağım gelenlere çikolata ve anahtarlık yaptırdım masaya koyacağım balon standlarıyla o kadar fazlasına gerek yok bence
zamaneannesi80 iremsknn bana gereksiz geliyor zaten bi sıkıntı olmazsa bi günde çıkıyorsun Allah korusun sıkıntı olduğu zaman da gözün süs püs görmüyor. Ben evimi süsleyecem.. hediyelik ye yaptırmadım sadece çikolata düşünüyorum.. fotoğrafa önem veren biriyim ama fotoğrafçı tutmuycaz kendimiz halledecez.. zaten hastaneye de kimse gelmez bizde uzak kalıyor çünkü hastane ilde doğum yapacam☺️
oykubrakpnar iremsknn ben ilk doğumumdada süsletmedim ve bişey kaybettiğimi düşünmüyorum. Oda süsletmek kadar görgüsüzce saçma bişey yok. Hele ki günümüzde bence çok gereksiz. Parayı ot başından toplamıyoruz. Ayrıca covid vakaları yeniden çoğaldı refakatçi misafir vs alacaklar mı odaya oda meçhul. Annenin taç takmasını güzel sade bi lohusalık giymesini herşeye bedel görüyorum ben.