Ecceee Kızlar biraz geç kaldım, hızlı teslim edebilecek memnun kaldığınız kapı süsü önerilerinizi alabilir miyim..? Led ışıklı, ayıcıklı, balonlu bir şey olsun istiyorum ama çok geç teslim edilmesin de..Önerilerinizi bekliyorum 🙏
Menek16 Ecceee https://instagram.com/huzur_kokulu_panolar?igshid=NWRhNmQxMjQ= bu sayfa da yaptırdım bende baya geç kaldım ama çok yardımcı oldu ve yetişti doğmadan 🥰 burdan geldiginizi söylerseniz imkanı varsa yardımcı olacaktır
Mtzkuzum Menek16 bende çiçek sepetinden sipariş vermiştim isim konusunda çok kararsızdık son haftalara yakın isme karar verdim dedim en çabuk çiçek sepetinden gelir diye oğlum 1haftayı geçti doğalı hala gelmedi 😔😡
Ecceee Menek16 aaa tam istediğim model, ne kadar zamanda gönderdiler peki..ben bayaa bayaa geç kaldım bi kaç gün sonra 37 olucam 🤦🏻♀️
Ecceee Mtzkuzum bebişler sağlıklı olsun da süs olmasa da olur ne yapalım..erken mi doğdu bebeğiniz; kaç haftalıkken verdiniz siparişi
Menek16 Mtzkuzum Ah kötü olmuş 🥺 bende cesaret edemedim son anda kardeşimin arkadaşının ablasının yaptıgını ögrendim o şekilde yaptırdım sağolsun aşama aşama bilgi verdi her gün dogum durumumu sordu tatilde olmasına ragmen sorunsuz geldi saglık olsun odasında en güzel yerde olsun bizde isimden sebep geç kaldık🙈
Kkkrks İnstragramdan yeni sipariş ettim sadece kendiniz yapıştırıp boyuyorsunuz uyguna da geliyor 1 günde gönderiyorlar
Ecceee Tugcebanu ne kadar sürede teslim edildi peki, en önemli konu bu şu an benim için..isme yeni karar verebildik ve 37.haftaya giricem neredeyse
Menek16 Ecceee benim bayram tatiline denk geldi kargolar çalışmadı ama açıkcası emin ellerde diye kasmadım dedigim gibi siz haftanızı ve buradan geldiginizi söylerseniz beni tanıyacaktır elinden geleni yapar burdan bi arkadaş da sipariş vermiş hatta yapım aşamalarını çekiyor bilgilendiriyor sürekli
Mtzkuzum Ecceee eşimde öyle diyor süs olmayınca da doğurabiliyormuşsun gördün mü diye aynen canım hayırlı sağlıklı olsunlarda 😄37 de sipariş verdim 38-1de doğurdum
Kkkrks Ecceee Ledi falan herşeyi gönderiyorlar İnstagramda Birsürümalzeme diye bir sayfa hemen çıkıyor bakabilirsiniz
Ecceee Mtzkuzum ben sizi anlıyorum haliyle hevesleniyoruz da ama bari moral vereyim diye öyle yazdım 🙈😅 inşallah benimki gelir ben de çok geç kaldım..
Ecceee Menek16 yazdım kendisine ama maalesef şehirdışındaymış yarın dönüş tarihi netleşince bilgi verecek bana, umarım denk gelir de yaptırırım, modelleri beğendim..teşekkür ederim 🥰
Menek16 Ecceee İnşallah 🙏🏻 rica ederim gönlünüze göre olsun zamanında gelsin inşallah bebişinizde saglıkla gelsin🥰