Beyzalicyr 38 . Hafta gebeler burda mı ? Artık akıntılarım daha beyaz ve sıvı beni bı heycan sardı sancılarım da oluyor arada sizler ne durumdasınız 🥰
Nuraymehmet Beyzalicyr sadece hafif batma vr alt tarafa dogru baska belrtim yok yarin doktorumuz ne dck bkalim cati muayenesi yapildimi size
Guloyku Beyzalicyr benimde aynı canım ama ağrılarım hep vardı farklı bir ağrım yok şuan yarın sezeryan için gün verecek büyük ihtimal 1 ağustos
Beyzalicyr Dln0692 Bende ağırlaştim birde sıcaklara denk geldik aşırı terliyorum 🥰 çatı muanesinden sonra mi sezeryana karar verildi acaba
Beyzalicyr minikdmrc benimde adet sancısından biraz daha güçlü ağrı oluyor hamile olmasam adet olucam derim doğum sancısı dinlenince geçmez diyorlar sizin ki geçiyor mu
Sevgilii17 Bende 37 haftalığım kusma ve İsal var inşallah doğuma kadar toparlanırım çok bitkin ve halsizim 🙁🙁
Hbbkarabey Beyzalicyr 38+6 benim de fazlalaştı akıntılarım, yürüyüş pilates yapıom hurma yiyom ama sancı yok beklemeye devam 🤰🏻
Eyllce 39+1 fena ağırlaştım. 39 girişimle iki gündür çok sancım var ama doğum için yüksek sancar değilmiş, suyum iyiymiş daha ne kadar bekleyeceğim hiç bilmiyorum :(
Sumyraa Dln0692 aynen vala korku mu heyecan mi panik mi ne yaşadığımi bilmiyorum ikinci sezeryanim olacak aslinda ama neden korku var anlamiyorum🤭