Kubgkm Kızlar soluma yatınca kalçam belim çok fena ağrıyor birkaç gündür böyle 29+3 haftadayım var mı benim gibi olan nedendir acaba ?
Irem88- Kubgkm benimde sağa yatsam sağ kalçam ağrıyor sola yatsam sol ağrıyor sabaha kadar 20 defa şekil değiştiriyorum
Busraky2304 Bende soluma yatınca mideme ve sirtima ağrı giriyor 24. Hafta kızımda öyle olmamisti 9 ay boyunca hep soluma yatim erkek bebek soluma yatamiyorm ağrı oluyor
Kubgkm Busraky2304 benim bebeğim kız canım valla mahvediyo bu ağrı beni sola yatmak haram oldu sağıma da sürekli yatamıyorum e sırt üstü yüz üstü hiç yatamıyorum 😔
Prensannesiiiiiii Benimde son gunlerde ağrım çok oluyor hangi yöne yatsam belim ağrıyor sırt üstü yatınca nefesim daralıyor 26 haftalık olduk bugün sabaha kadar uyuyamıyorum şimdiden
Kubgkm Prensannesiiiiiii off allah yardımcımız olsun YouTubedan baktım birkaç hareket yaptım anlık geçiriyor ama sonrasında yine ağrı oluyo
Prensannesiiiiiii Kubgkm ne olacak bilmiyorim magnezyumda kullanıyorum ama son bir haftadır fayda etmiyor belim ağrıyor sürekli özellikle uzaninca bazen uzandığımda her tarafım tutuluyor zar zor kalkıyorum
denizmoms Kubgkm benim de sola yatınca karnım ağrıyor acıyor bi türlü rahat edemiyorum. 29.haftamdayım
-MinikveAnnesi- Kubgkm 29+2 yiz. 2 3 gündür kalçamın hemen üstü çok fena ağrıyor bebek hareket ettikce sanki bir yere dokunuyormus gibi igne batması oluyor vallahi ondan ayrı belim sırtım da biraz birsey yapsam hemen ağrıyor ne saga ne sola yatabiliyorum rahat rahat
-MinikveAnnesi- Kubgkm sanki karnımda bi dünya tasıyormusum gibi hissediyorum sıkışıyorum rahat nefes alamıyorum valla hicbir yere sıgamıyorum sanki ya sende de böyle mi 🤦♀️
Kubgkm Prensannesiiiiiii bende magnezyum kullanıyorum sadece alt bacak kramplarıma iyi geldi vallahi aynı senin gibi yatınca her yerim ağrıyo
Imaram3 Kubgkm aaaaayni ben bebeğim sol kaburgam batıyor derin nefes alamıyorum 34 haftaliğim son 1 haftadır böyle doğuma kadar böyleymiş 🤦🏻♀️😞
Rumsa Merhabaaaa canım 29+3 olduk bugün bir haftadır yaklaşık benimde öyle sağa dönsem sağım sola dönsem solum acıyor hiç rahat değilim sırt üstü hafif yan gibi yatıyorum böyle geçecek sanırım günler
Kubgkm Rumsa aynıyız canım seninle ne güzel. Allah sabrımızı versşn bu son aylar çok zor geçecek anlaşılan