Bebikkcik 30 +2 den bildiriyorum acayip sırt ağrısından oturup yatamıyorum üstüne birde bu sıcaklar beni daha çok boğuyor hiç iş yapasım yok kedi gibi serin yerlerde takılmak istiyorum
Mervedez159 Bebikkcik bende dün sırt agrısından nabıcagımı sasırdım yatsam agrıyo otursam yine agrıyo
Pcoslubiranne Mervedez159 ayni ben kac kilodasiniz.Ben kiloya bagliyordum benimkileri ama herkws ayni galiba artik.uykular haram sicaklardan zaten her yerim yaniyor karnim geriliyor.gobek deligim aciyor. 5 dakika da bir tuvalet. Bacaklarima komple.kramp giriyor. Cati.kemigim agriyor
Mervedez159 Pcoslubiranne valla aynı şikayetler demekki bu haftalar herkesın aynı🤷🏻♀️ 83 kiloyum ama hiç kilo almadım hamılelgım bılemıyorum kilodanmı
Minisssko 30+4 Çatı kemiği ağrısı Baş dönmelerim Mide boğaz yanmam Yatakta ağrıdan dönememek Bebeğin akciğerlerime baskı uygulaması Geceleri sürekli uyanmak Karnımın gerilmesi kaşınması Çatlaklarım Sırt bel ağrısı Daha saysam sayarım aslında.. Ne zaman geçicek 😭
Mervedez159 Minisssko 5 dakkada bır tuvalete gıdıyorum yınede aniden gelo sanki hiç gitmemişim gibi karnım sanki 100 kilo oluyo gidene kadar agrıdan ölüyom
Meleklerim00 @“Mervedez159”#p23330052bende ikiz hamileyim 21. Haftadayiz özellikle akşamları biraz fazla yiyip içince yatamıyoruz siskinlik oluyo napcz böyle 😇
2Prensin_annesiii Mervedez159 bende 30 haftayim heralde herkeste farkli oluyo canim uykum cohaldi sabah 12-1 anca kalkiyorum miyde bulantisi 13-13 te bitti zaten aksama dogru cok su icmezsen tualete okadar cok cikmazsin gece bende karpuz falan yediyimde aksamlar oyle oluyo ama sukr baska sorun yok karin niye agriyo sebep ne.ben cok yediyimde nefes zorlasiyo ama sarikiz hallediyo Allah sabir versin hepimize
Mervedez159 2Prensin_annesiii karnım agırmasını gectım acıyo neden blmıyorum kemıklerım acıyo kıırdarken bıde su ıcmesemde bes dakkada bir tuvaletttım malesef
Asilbeyveannesi Mervedez159 33+0 dan selam olsun ateş basması kalp çarpıntısı tuvalet sorunu sağa sola dönememe daha anlatamadigim bisuru mevzular valla doğsun artık kurban olduğum ya😂
Damla1995 Mervedez159 ben 26 haftadaym saydiklarin bendede ne eksik ne fazla ayni durumda. 3 ay daha ne yapicam.hc blmiom ve cati agrisida azdı iyice.😩😩
drmeri ben de 30 haftadayim. vucut uyusmalarim çok oluyor günde iki magnezyuma rağmen. bu hafta el ayak sismelerim başladı. benim en büyük sorunum geceleri sürekli uyanıyorum uykuya dalamiyorum. onun dışında iyiyim bir de riskim var istirahat verdi doktor hep evde olmak bunaltıyor.. tansiyon sorunum var.. ankarada bile sıcaktan durulmuyor 🥺
drmeri 30 daki kardeşler bebek boy kilosu ve sizin aldığınız kilolar ne durumda. ben bebek normal galiba ama kendim çok aldım gibi düşünüyorum. daha 2 ay var çünkü.. bebek 40 cm, 1630gr. ben de 58ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum. 11 kilo 🥺🥺