Qnl DuyguGungor01 ya bence çok güzel bende çok istemiştim kpymak da eşim ve ailesi taş koydular dogmamış bebeğin koyulmamış ismiyle çok dalga geçtiler o psikolojiyle koyamamıştır. -ama bence çooook güzel isim ❤️
_ozlmm DuyguGungor01 ya çok güzel ve anlamlı bence severken falan Dünyam dediğiniz de çok hoş geliyor kulağa ❤️
RanaOsma DuyguGungor01 Türkçe düşününce çok hoş dünyam diye sevilir ama arapça bi kelime dünya ve en alçak demek eğer manaya önem veriyorsanız çocuğu etkilediğini düşünüyorsanız pek uygun olmayabilir
isimsizzz DuyguGungor01 İsim kulağa çok hoş geliyor ama , sık sık dile getirilen “dünya berbat bi yer ,bu dünyanın çivisi çıktı, ölümlü dünya vs vs” gibi söylemler nedeniyle koymazdim sanırım 🌷
AysegulAloluAcikgoz Kullaga cok hos geliyor ama ileriyide düşünmek gerekir canim Dünya anne Dunya abla Dunya teyze Dunya hanim vs. Bazi nokta da biraz abes oluyor. Tabiki tercih senin icine siniyorsa koymalisin koyma demek bana dusmez 🌸 benim nacizane fikrim bu yönde.
maydaymaydaymayday DuyguGungor01 bence hiç güzel değil. Çocukla ilerde çok dalga geçerler. İleriyi düşünerek isim seçin bence