mervecoban Merhabalar 4 hafta 3 günlük hamileyim yeni öğrendim hamile olduğumu öğrenmeden önce çok ağır kaldırdım ve çok fazla iş yaptım iki gündür biraz kasık sancım var ve bugün ani kalktığımda 1 kere şiddetli bir sancı girdi 3-4 saniye sürdü çok korktum aranızda bilen varsa bilgi verirmisiniz ilk hamileliğim ve korktum biraz😊
sudamlasi mervecoban ani hareketlerde saniyelik sancı girmesi normal. hareketlerine dikkat etsen daha iyi olur tutunma aşamasında henüz🌸
Umutlu2272 mervecoban ve malesef ki ilk hamileliklerde insan biraz bilinçsiz oluyor ben de öyleydim.etrafımdaki arkadaşlarımdan tecrübe edindim. Ve yine üzülerek söylüyorum doktorlarımız bu konuda hiç bilgilendirme yapmıyor.kendin araştırıp öğrenirsen anca öyle😏
yesillimonn mervecoban Korkma canım bende hamile oldugumu bilmiyordum ve evimi su basmıştı ne agir isler yaptim kasık agrisi da normal kanaman olmadigi sürece korkma cok ağır islerde yapma artik,bisey olmaz Allahın izniyle..😊
Ozgesahin mervecoban merhaba bende tam 5 haftalığım ani kalkışlarda Benimde ağrım oluyor bol bol dinlenmelisin
Mucizesinibekleyenacemianne Sancılar 7-8haftaya kadar normal kanama olmadığı sürece. Bende de hep adet olucakmışım gibi sancı olmuştu..
Umutlu2272 Canım ilk zamanlar mümkünse hiç iş yapma,uzanma,yürüyüş spor asla yapma ben öyle yaptım Allah’a şükür sıkıntı olmadı. İlk başlarda kasık ağrısı çok normal. Ama ben iyyyim deyip bana bişey olmaz deyip sakın yorma kendini
mervecoban Umutlu2272 çalışıyorum malesef ofiste çalışsamda zor tabi ilk süreçler ağırmış uyku sorunu özellikle 😂
mervecoban yesillimonn bundan sonra çok daha dikkat edeceğim inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürürüz 😊
Elifyilmaz Cok normal ben 10 haftaligim hala bile ara ara adet gibi sancilar geliyo kanama yoksa bisey olmaz canim ama lekelenme olursa ihmal etme