miroski_22 Selamun aleykum kızlar adet günüme göre 35 ultrasondaki gelişimine göre 35+6 haftalık hamileyim 2 gündür kasiklarimda ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ilk gebeligim normal bir durum mu bu yoksa endişelenmeli miyim bilemiyorum
Ozge miroski_22 normalmiş çünkü bebek büyüdüğü için öyleymiş. Ben de endişelenip sormuştum doktoruma hatta doğum sancısı mı diye ama doğum sancısı öyle olmaz demişti.
tugbacicekdagi miroski_22 yarın 40 oluyorum belde sırtta kasıkta olan agrılar normal hamilesiniz ve 2-3 kilo arası sürekli kilosu artan bir sey tasıyor vücudunuz eger agrılar gecmezse sıklasırsa ve dayınılmaz olursa dogum sancısıdıe hemen doktora gidin yani ama ara ara gelip geçen agrıları cekcez yapcak bir sey yok maalesef
Gmzbiri miroski_22 ben de 32 haftalığım benzer sıkıntıyı yaşadım birkaç gün kasık ağrım oldu ama düzenli değildi. Doktora kontrole gittim bi sıkıntı yok normal dedi. Düzenli bir şekilde oluyosa önemliymiş.
miroski_22 Ozge Çok sağol canım rahatlatıcı yorumun için salı günü muayenem var bende soracağım mutlaka da burda bir danışayım dedim belki bu durumu yaşayanlar vardır diye geçmezse acile giderim olmadı