Fidan_14 Kızlar benim karnım çokda buyuk diyil neden acaba ilk başlarda buyukdu şimdi sanki kuculmuş😄😄😄
susamsmom Fidan_14 Ben de 19+2’yim. Karnım hiç yoktu kimse inanmıyordu hamile olduğuma. 18.haftada birden çıkıverdi. Şimdi de karnım aşırı büyük olacak diye korkuyorum. 🥹🥺
oykumm_1233 Fidan_14 19. haftalıgım kımse ınanmıyor karnım bi türlü çıkmadı sadece cok ufak bı cıkıntı var 😏
Nazendehanim Fidan_14 benim karnım çıktı 16 da çıkmıştı 18 d çok net çıktı 20+1 oldum karnişım var ,zayıfım ilk gebeliğim bence erken çıktı 🤷
Nazendehanim Fidan_14 ilk gebelikte geç çıkarmış kişiye göre değişmekle ilgili karın kaslarinizin sıkı olmasıyla ilgili olabilirmiş ,dogurunca inanırlar boşver ,he hamile değilim yalan söylüyorum de geç 😂
girl_boy_annesi Nazendehanim benim İLk gebeliğim de bu haftalarda büyüktü bu 2. Öyle bi göbek yok ve daha kiloluyum 🤷🏻♀️
Nazendehanim girl_boy_annesi 2. De daha az çıkıyor karın erken çıkıyor ama az çıkıyor ve genelde 2 de daha az kilo alınıyor ilkten20-30 kilo alındıysa 2. De 12 falan duyuyorum hep aslında
2Bebek1Anne Fidan_14 küçülmüş 😂😂😂 kız allah iyiliğini versin çok güldüm🤣 ilk gebelikte 25 den sonra karnım çıkmaya başladı 30 da hamile olduğum anlasılıyordu Hamileliğim 15 de fena bi şekilde çıktı çoğu kişi işte 3 aylık 4 aylık dedimde hayır sen bende daha fazlasın felan dedi heee çok biliyosunuz siz 🤣
girl_boy_annesi Nazendehanim galiba öyle olacak ben kızım da 7 kilo almıştım bunda 19+5 kaç kilo aldığımı bilmiyorum
Adacan Fidan_14 ben 18deyim oğlumda bu haftada dogurcak gibi görünürdum sivri bir karnım vardı bu gebeliğim kız daha yayvan karnım var az bişe çıktı yine tshortten falan hamile olduğum belli olmuyor çok da rahatım ama bu iyiymiş 😁