Dmttthemum Ben acayip derecede badem ve cevizden tiksindim. Yemeye zorladıkça daha kötü oluyorum. Siz nelerden tiksindiniz?
Sleepless_Mother Dmttthemum oğlumda aklına ne gelirse hemde 6 ay boyunca herşeyden tiksindim yediğim sadece yoğurda ekmek doğrayıp yemek di şükür bu hamilelikte öyle pek bişey olmadı ama mercimek çorbası görmek istemiyorum sadece 🤣
TazeAnne06 Dmttthemum turşudan çok tiksindim brokoli bir de. Şimdi 1 haftalık anneyim ölümüne turşu yiyorum 😂
Bereninannesi Minik_prenses aynı beeeennn öyle böyle tiksinmiyorum direk kusma derecesine geliyorum kokusunu bile almam yetiyo etin ve tavuğun
Minik_prenses Bereninannesi 34 haftalık olduk hala devam ediyor acaba geçecek mk doğumdan sonra kalacak mı bilmiyorum 🥲
Deletedmom73711 Dmttthemum Tiksinme değil de yumurta yemekte güçlük çekiyorum, hamilelikten önce her türlüsünü yerdim şimdi de yiyorum ama pek memnun değilim😂
Bereninannesi Dmttthemum sorma valla aile hekimim beslenmen çok kötü demişti et Yemen gerekiyor dedi Demir eksikliği çıktı Allahtan kan değerin iyi dedi ama et aslaaa yiyemiyorum napcaz böyle hakikaten ☺️
Asyabuse Keşke bişeylerden tiksinsemde boğazım dursa her şeyi yiyebilcek potansiyele sahibim 😂 30lu haftalarda arkadaşlar 160 kilo oldum postu görürseniz bilin ki benim 😂😂
Minigim38 Dmttthemum tüm yemeklerden, evimden 2 ay boyunca giremedim. En kötüsü esimden adamı dakika banyoya girdiriyordum bıkmıştır wallahi😁😁
Ezgi2727 Dmttthemum bende onlardan tiksinmiştim :( hala daha geçmedi ama ben muzla yiyorum hem cevizi hem bademi tadını bastırıyor bide böyle deneyin. Bide haşlanmış yumurta 🤮
Betty34 Et, yumurta, tavuk 🤮 13. Haftamdayım herkes baskı yapıyor yemen lazım diye ama söylediklerinde bile tiksiniyorum.