Firdevs33 Kızlar doktorum letu verdi yumurtalarım geç gelişiyor. Kullanıp hamile kalan var mı tecrübesi olan var mı ?
busraokutan Firdevs33 kuzum ben de letu kullandım bu ikinci ayım letuda geçen ay kullandığımda gebelik gerçekleşmedi. Ben de bu serüvenin bir parçası olarak beklemedeyim bende pcos var
Firdevs33 busraokutan bende bu ay deniyorum inşallah tutar aynı zamanda soğan kürüne başladım sende bir dene istersen
busraokutan Firdevs33 kuzum soğan kürü ile letu bu sefer ikisi aynı etkiyi yapıp dozajı arttırmasın? Ben o yüzden yapmayayım dedim ama
tupbebekannesi123 Firdevs33 evet zaten yumurta belli bir olgunluğa gelince transferi yapıyorlar galiba klomenden gramerden daha etkili
Baharito01 Ben kullandım ve ikinci ayımda hamile kaldım. Çikolata kistlerim vardı. Ona rağmen kalabildim
Firdevs33 Baharito01 benimde yumurtalarım geç gelişiyor başka bir sorun görmedi doktor inşallah hamile kalabilirim 🙏
busraokutan Firdevs33 senin kaçıncı kullanisindi canım ve tekrar tedavi derken başka bir tedaviye mi geçtiniz?