gul_145 9+4 hamileyim benim gibi 9 haftalık olanlardan bir kac tüyo almak istedim. Aşırı mide bulantısı ve hızlı çalışan bir tiroidim var sizlerde durumlar nasıl paylaşmak ister misiniz☺️
Gamzecayiroglu gul_145 bende 9+4 düm arada miğde bulantılarım oluyor ama şu sıcaklardan bakkala bile gidesim gelmiyor 😤
mervegny1 gul_145 9 haftalığız çok şükür🙏 Halsizlik mide bulantısı ve sanırım idrar yollarımda enfeksiyon var hafif yanmam oluyor ama korkudan gidemiyorum 😂 çok zormuş heleki kokular😔
Deletedmom_51 gul_145 9+5’im ben de ne mide bulantısı ne başka bir şey.. arada kasıklarımda hissediyorum o da nadiren. Tiroidim var zaten benim gebelikten öncede vardı :) yarın kontrolüm var
Deletedmom_51 gul_145 Gerçi benim tiroidler az çalışıyor canım ilaç kullanıyorum ben. Halsizlik çok oluyor. Ağzımda çok kötü bi tat oluyor falan
uzumlukekimmm gul_145 bizde 9+4 üz özellikle sabahları miğde bulantısı ve halsizlik var. Doktor prilam yazdı o miğde bulantım iyi geldi
Beyzacan Bizde tam 9 oluyoruz bu gece 😂 prilam kullanmama rağmen mide bulantım çok fazla 😔 ana olmak ne zormuş kııızzz 😩
Deletedmom_51 Pamugum02 tabi tiroid az çalışması uykusuzluk halsizlik devamı yatma isteği gibi şeyler olur
mervegny1 Dmttthemum Allah yardımcımız olsun dişimizi sıkalım inşallah hayırlısıyla az kaldı geçicek bu zamanlar da 🙏
Dmttthemum mervegny1 inşallah enfeksiyona dikkat edin ama o önemli hamilelikte ben ikinciyi geçiriyorum 9 haftalık hamileliğimde 😢
mervegny1 Dmttthemum geçen hafta kanamam oldu progestan verdi onu kullandıktan sonra hafif değişik beyaz akıntı geliyor belki de ilacın bir kısmı geliyor takip ediyorum
Dmttthemum mervegny1 aynen odur o zaman bende yanma ve ağrı var ben de progestan kullandım geliyordu öyle beyaz beyaz yanma ağrı yoksa korkmayın inşallah
mervegny1 Dmttthemum teşekkür ederim çok hafif yanma hissi oluyor ara ara ama normal derece de şu zor günler geçsin diye bekliyorum 😊