poyrazvearya Kızlar dokuz haftalık gebeyim öğrendiğimde bebeğim altı haftaya yakındı devlet hastanesine gittim daha sonra tekrar kalp atışı için gitmemi istediler doktoruma randevu bulamadığım için dünyanın en kötü doktorunda sırf kalp atışını dinlemek için gittim daha sonra çok istediğim bir doktora randevu bulunca akıntılarımda olunca oraya gittim en son akıntılarım geçmedi devlet hastanesine de sırayı bulamayınca özele gitmek zorunda kaldım yani öğreneli gebeliği 1 ay oluyor üç kere doktorda ultrasonla muayene olmak zorunda kaldım bunun sizce bir zararı var mıdır doktor haftaya kontrole tekrar gelmemi söyledi sizde durumlar nasıl oldu ilk öğrendiniz zaman herkes fikrini yazabilir mi devlet hastanesini olduğu ve ilk olduğu için sürekli gitme gereği duydum hepsi farklı bişi dedi çünkü sizin ilk haftalar nasıldı ve ikili tarama testi en geç hangi haftaya kadar yapılabilir
Poseyland poyrazvearya devlet hastanesi olması veya özel olması da bu durumda bişey değiştirmiyor bence kendine kalmış yani bu,sen nasıl rahat ve güvende hissediyorsan o şekilde ilerle..her devlet hastanesi kötü olmadığı gibi her özel hastanede iyi değil ben böyle düşünüyorum
Esrauysal poyrazvearya valla benimde senin gibi bir ayım herhalde kadın doğum geze geze oldu rezaletti bende ilk bi devlette gittim doktor çok kötüydü özele gittim 7+4 Ken bebisi gördüm kalp atışını dinledim benimde ilk hamileliğim 8+5 haftalığım
Gmzbiri poyrazvearya ultrasound ışınlarla bebeği gördükleri bi cihaz değil ses dalgasıyla çalışan bi sistem.yani bilenen bi zararı yok. Gerekli görülüyosa tabi ki baktırıcaksınız. Hamileliği riskli olup da sürekli gitmek zorunda kalan bir sürü kadın var. Tabi normal şartlarda abartmamak lazım. İkili taramayı 11.haftada yaptırmıştım. Hatırladığım kadarıyla 11-14 arası yapılıyor.
Poseyland Çok kez doktora görünmüş olmanın bir zararı yok yani,endişelenme..ilk gebelik olduğu için normal,akıntı olması da gayet normal ki..
poyrazvearya Gmzbiri anladım eşim sıkıntı olur çok gittik deyince kafama takıldı 14. Haftaya kadar yolu var yani demi tarama testinin
Gmzbiri poyrazvearya zaten normal bir gebelikse bundan sonra aylık kontrole çağırır doktor. Evet 14. Haftaya kadar diye biliyorum
Mercan12 poyrazvearya 6. Haftada hastaneye yattım ben bobrek sancisindan gunde belki 5 defa girdim ultrasyona kalp atisi yok kurtaj dediler 4 gün boyunca 34 haftadayim sukur bir sıkıntı yok
Fatma-onal poyrazvearya ben ilk hamile kaldığım zamanlar iyi bir doktor bulabilmek için sürekli doktora gitmiştim bir sorun olmadı içini rahat tut