Deletedmom73711 Ozcnozge Kaşıma canım çatlarsın, muhtemelen karnın büyüyüp gerildiği için öyle oluyor Bol su iç ve her fırsatta karnını nemlendir, tırnaklarınla asla kaşıma çok dayanamazsan avuç içinle hafif baskı uygula
Mouradi Ozcnozge Kaşıdım çatladım bilmiyorum belkide kaşımasamda çatlayacaktım. off inşaAllah siz çatlamazsınız kaşımayın. çok kötü gözüküyor kırmızı kırmızı bide gülesim geliyor görünce 🥹😂
Ozcnozge Deletedmom73711 aa bu çatlama belirtisimi hiç çatlağım yoktu sürekli vazelin filan sürüyorum nokta nokta kırmızı kırmızı olmuş
Deletedmom73711 Ozcnozge Genelde öyle oluyor maalesef, bol bol nemlendir olacağı varsa oluyor ama kaşımamaya özen göster🥰
Mouradi Ozcnozge Aynen ilk başta çok ağladım şimdi alıştım artık 😄 Olacağı varsa oluyor canım o yöndende düşün
Ozcnozge Deletedmom73711 bende egzama var ben egzama diye düşünmüştüm çatlayacağımı düşünmedim çok zor bişey ya hem anne olmak hem hamilelik Allah hepimize kolaylık versin🙏🏻
Ozcnozge Deletedmom73711 hepimiz bir avazda kurtulalım inşallah artık sıcaklarda çok fena😂 yinede bugünümüze şükür tabi🙏🏻
Ozcnozge Mouradi gerçekten zor ya ama hiç bişey çocuklarımızın sağlığından bizim sağlığımızdan önemli değil tabi
Mouradi Ozcnozge Aynen canım sağlıktan önemli değil zaten biliyoruz hamilelikte normal işte çatlak kilo alınımı vs. İnşaAllah sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi 🥰
Mouradi Ozcnozge 34+3 haftalığım canım cinsiyetimiz kızz 🥰 senin bebiş peki ? 30 haftadan sonra zorluklar başladı mı sende de canım
Ozcnozge Mouradi benimki erkek🥰 biraz biraz belli etmeye başladı kendini diyebilirim sertleşmeler başladı senin nasıl peki
Mouradi Ozcnozge Yaa sağlıkla gelsin 😍 esas yürüyemiyorum ayak altlarım ağrıyor, gece uyuklarım kaçtı bel ağrısı baya zorlanıyorum artık çok Şükür yinede
Ozcnozge Mouradi çok şükür ben o kadar kötü değilim yani kaşıntı başladı sadece bide ayaklarım şişti ilk kez bugün