[silindi] Milkkk kuvet seti sampuan yag pisik kremi vb. Biberon emzik cok fena zamlaniyor muslin agiz bezi
Gul6152 Zıbın, ıslak mendili, termometre, burun aspiratörü, ateş ölçer, ağız mendili, tırnak makası, tarak bunları almanızı öneririm hem cinsiyet gerektirmeyen ürünler hem de fiyatları zamlanabiliyor
3babymom Milkkk ben de cinsiuet belli değilken çanta aldım krem renk battaniye aldım beyaz pike aldım turuncu kırmızı gri patikli pijama çıtçıtlı atlet aldım emzirme yastığı aldım ogrenmemisken ayrıca kendime zaman ayırıp iki tane hastane için iki tane ev için lohusa pijama takımı aldım hani birçok eksikleri bu şekilde tamamladm cinsiyetten sonra da artık ona göre hareket edip hastane çıkışı ayakkabı tulum falan aldım 🌸
EmineDefneGokce Milkkk kahve bej tonları almaya başladım hem erkeğe hem kıza gider. Kıza pembe erkeğe mavi demode oldu bence🥰
1erkekkannesiiii Milkkk ben her şeyini aldım kıyafet olarak nude beyaz tonlar ıkı cinsin de giyeceği şeyleri almaya başladım cok da önemli değil 😁
Mavisperi Milkkk ben baby nest küvet seti deterjan şampuan seti muslin zibin bebek bezi pamuk biberon çanta tarak seti tirnak makası sling bunları almistim iyikide almistim hepsi 2 katı arttı
1erkekkannesiiii Milkkk zıbınları kısa kollu aldım üstleri uzun kollu aldım cok kat kat giydirmemek ıcın. Bide bebek küçük ya zıbınların uzun kollusunu giydirmeyi beceremem gibi geldi 😞 ne uzun ne kısa aldım yarım kol deniyor sanırım zaten bolca zıbın degısır kusmuktu kakaydı 😁 Müslin bez cok al ona sararsın diyen cok oldu o yüzden kalın müslin bez de alacağım zaten ev içinde üşütmez yavrum insallah 😁🤗🤗 sağlıkla gelsinler de
SemaArin Milkkk BEN ZIBIN ALDIM 2 TANE UNİSEX TULUM ALDIM CORAP ALDİM SARI VE KIRMIZI DESENLİ MÜSLİN BATTANİYE ALDIM KREM VE GRİDE BEBEK BATTANİYESİ ÖRDÜM
Milkkk SemaArin bende dün ateş ölçerle burun aspiratörü sipariş verdim 🥰 Daha kıyafete hiç girmedim 🥰
minik_koala_ve_annesi Milkkk kuvet seti olabilir sampuan olabilir deterjan olabilir ates olcer burun aspiratoru mama icerse diye termos
Smgesmge Milkkk ben o zamanlar kendi ihtiyaçlarımın hepsini tamamlamıştım. Sonradan çok rahat oldu benim için. Süt sağma makinesi Gümüş kapak Göğüs kremi Emzirme sütyeni Pijama ve gecelik Sıcak-soğuk pedi Depend Aklıma geldikçe sonrası için ped stokladım Bebek için ıslak mendil vs