Merhaba doğum hikayemi yazmak en büyük isteğimdi çok şükür ki sonunda oldu🙏Evet benim tam 40 haftam doldu doktorum artık bekleyemiz demişti birde riskimiz vardı boynuna kordon dolanmıştı 2 tur.Normal doğum isteyen biriydim fakat hala sancım belirtm yoktu doktorum dan 2 gün daha beklesek diye rica ettim kontrole gittiğimde fakat doktorum 2 gün sonra şehir dışında olacağını söyledi bende başka dr güvenmediğim için sezeryan olmayı kabul ettim ve 14 temmuz sabah gel yatışını yapalım dedi ve üzgün bir şekilde ayrıldım çok korkuyordum sezeryandan.Neyse eve gittim ve son hazırlıklarımı yaptım sabah için.Sabaha karşı 4 de bir sancı vardı hafif neyse aldırış etmedim çok .uyumuşum daha sonra bir uyandım sıcak sıcak bir akıntı ayağa kalktım suyum iyice boşaldı hemen eşimi uyandırdım valizi aldığımız gibi hastane yolu😀tabi nasıl mutluyum anlatamam kurtuldum diye sezeryandan hastaneye giriş yapıldı açıklık kontrol edildi 3 cm açıklıkla gitmişim 7 de hastanedeydim suni sancı verildi saat 10:00 gibi doğum haneye aldılar 10:35 de bebeğimin sesini duydum çok şükür sağlıkla dünyaya geldi 🙏🥰gayet güzel bir doğumdu😍