Cansuyy Kızlar 39 haftamdayim 1 hafta sonra doğum planı var korona olmuşum içinizde hamilelikte lorona olup atlatan var .mi bebek ölü ya😭😭😭😭 da hasta mı doguyor🥺🥺🥺
23mayiis17 Cansuyy Hayiir canım böyle endişelenmee benim kız kardeşim koronaydi ve doğum yaptı hiç bir sıkıntısı yok bebeğin de kendisininde 🙏 seninde inşallah bir sıkıntı çıkmaz sağlıcakla kucağına alırsın öyle düşünme 🙏
busrazz Cansuyy Çok geçmiş olsun , özellikle pandemi döneminde böyle dogum yapan çok anne oldu merak etme sağlıkla kucagına alırsn♥️
zeynepsonmez625 Cansuyy bende 28 haftalık gebeyim covidim 5.günün bir anda çoğaldı gebelerde kimi görsem covid çok geçmiş olsun canım sağlıkla doğar Allah’ın izniyle
Cansuyy 23mayiis17 amin inşallah çok teşekkür ederim ❤❤🤲🏻🤲🏻 norm dogum mu yaptı sezeryan mi benim bu halde normal dogum yapacak gücüm yok ki 😣
23mayiis17 Cansuyy Normal doğum yaptı canım hatta ateşi çok yüksekti ama bir sıkıntı olmadı hiç meraklanma.
Cansuyy busrazz inşallah tek istedim ona kavuşmak oğlumu kucağıma alıp öpmek ona bisey olursa ben yaşayamam 😓😓
Mzyyn1903 Aşı yaptırdıysan vucudunda zaten antikorplar var sen ağır geçirmediğin sürece bebeğe hiçbişey olmaz
Cansuyy Nhlll geçmiş olsun benim doktorum.bisey olmaz dedi Trip gibi geciriyosun igne yazdı sabah akşam kendim yapicam evde karnım sulanmasin diye çok agladim ama degmezmis simdi çok iyiyim Allaha sükürler olsun bebek te iyi merak etme bebise bsy olmazmmis