nisamom_ hepimamszz canım benim 2 ağustos adet günü ama hala bakıyorum negatif bel ağrılarım var yumurtlama takibi yapmadım hiç gününüde bilmiyorum 🙂 kaç tane test yaptım hep negatif günümüze daha var diyemi acaba yada yok mu 🙄 inşallah en hakın zamanda olur 🌸
Meridaily hepimamszz 28 i bat adet olacakmış hissi var, ovülasyondaymışım gibi akıntı vardı beyaz akıntıya çevirdi bugün, bir de göğüs ucu ağrısı var hafiften. Psikolojik olabilir diyorun, testim var elimde ama yapmadım ☹️
excitedmom- hepimamszz ben bekliyordum ama erkenden kahverengi lekelenme başladı bile bugün yarın kırmızıları görürüm 😔
Samta hepimamszz benim 28’i. Bugün test yaptım sadece benim gördüğüm bir çizgi çıktı. Ama başkası görmüyor 🙈 karnıma ağrı girip çıkıyor adet olacakmışım gibi
hepimamszz Meridaily benimde adet olacakmışım gibi ağrım var ama ara ara ağrıyor 🙄 bende bir sürü test almıştım aklıma geldikçe yapıyorum sabırsız davranıyorum sanırım biraz 🙈
nisamom_ hepimamszz ayyy inşallah hayırlısı yaa daha var 7 gün benim erken belli olmaz sanırım testlere bir sürü para harcıyoruz güzel haberler alsaydık bi 🤭🤭
Meridaily hepimamszz yaa çok normal 😊 ben de sürekli yapıyordum bırkaç aydır bekliyorum hep adet gecıkmesını🤭 gecen ay 6 gün gecikip kan verdikten sonra regl omuştum 🤦🏻♀️ o yüzden yapmıyorum test 🤣
Minik1Civciv hepimamszz bende yaptım 7 gün kala erken gebelik testi ertesi gün 6 gün kala kan testi verdim çıkmadı bi umut geç döllenme olur diye dua ediyorum
nisamom_ hepimamszz hayırlısı olsun inşallah adet günü geçince belli olur diyorlar umarım seninde öyle olur canım 🌸🙂 güzel haberler verirsin
Nurem20 hepimamszz bat 31 aşırı kasık ve bel ağrım var 😏Test yapmadım ama sanki yumurtlama görüyor gibi ağrım