Ozlemyeni Fatmasvs catimda az bi darlik varmis.yapabilirsin dedi ama zorlanabilirsin dedi bende dedim o zaman sezeryan olsun
Fatmasvs Ozlemyeni enfeksiyon riski vardı. Sancıyı anlayamazsam ya da su gelmesini bebeğe bulaşır ve direkt yoğun bakıma girer bebek dedi doktorum. Sezeryan önerdi. Çevremdeki çoğu kişi de korkuttu bu konuda. Bi de bel fıtığı başlangıcı vardı 3 aya yakın uğraştım muayene olabilmek için hep bi aksilik oldu muayene olamadım. Öyle karar verdim
Pheebs Smgesmge Adacayi benim doktorum önerdi. Hatta benim suyum fazla olduğu için meyve ve şeker bana yasak. Yani hurma yemek yerine adacayi içebilirsin açılma için dedi. Bir de göğüse masaj yapmak doğumu tetikliyormuş 🤭
Ocean-blue Kubra-onur bana da 9 da doğum ama 7.45 de orada ol serum takilacak dediler. Birde covid testi istediler 1 önceki gün ben birkaç saat erken gidip onu da o gün yaptıracağım.
Ozlemyeni Kubra-onur komposto bagirsaklari rahatlatiyomus.tuvalete cikmadan birakmam dedi doktor.kahveyle cikolatada bas agrisini aliyomus heralde demi
Padfoot 38+0 da 3300/49 çıktı iki gün önce. Nst de bi 100 gördük sadece onun haricinde hep 30-40. Hiçbirini hissetmedim ama. İki üç gündür özellikle akşamları ciddi yalancı sancıları çekiyorum. Sıfır açıklık, kanala inmemiş hala 🙄
Smgesmge Padfoot günümüz de kiloları da hemen hemen aynı. Benim doktorum her şey yolundayken sezaryen demeye dilim varmıyor sen karar ver dedi. Sizinki söyledi mi acaba kaç kilograma kadar normalde sıkıntı yaşamayız?
Padfoot Smgesmge benim şimdiye kadar hep kiloluydu doktorum her muayenede biraz frenle kendini yoksa iri bebek olcak sezaryen yapmak zorunda kalcaz diyordu. İlk defa bu hafta bebeğin kilosu tam olması gerektiği gibi dedi. İnşallah 39 da 3500 olarak doğurursun dedi. Şu kilodan sonra sezaryene alırız diye bir kilo belirtmedi açıkçası. Kiloyu çok seven bir doktor değil ama şu an ki kilodan çok memnun
Fatmasvs Ozlemyeni tabi😀 eşimin erken toparlayacağim konusunda endişeleri var. Yandım ben diye geziniyor ortalıkta 😀
Nuriye50 212 karın çevren bana 40 haftalık gözüküyor dedi 38 im nasi olcak bilmiyorum ins normal olur
Ocean-blue Ozlemyeni hafif hafif ağrı var halsizlik vs. Çantamı ben cooook önce hazırladım 2 ayı geçti erken fln doğar diye. Birde annem gelmişti şehir dışından onunla hazırladık. Hoşaf henüz yok yanıma kuru incir, kuru kayısı hurma fln aldım hastanede yemek için. Kayısı hoşafı da düşünüyorum o güne kadar dayanırsam.
Ozlemyeni Ocean-blue iyi yapmssiniz erkenden canta hazirlayarak.bende erkenden hazirladim ama dogumun sezaryen olacagi yeni anlasildi.ona gore cantayi tekrar duzenleyeyim dedim ama o kadar yoruldumki amanin🤦♀️ Kayisi hosafinin icine kuru erik, dut ve incir katinca daha etkili oluyo dediler
Ozlemyeni Fatmasvs aynen😂 çatın dar zorlanabilirsin demeseydi ben normalde israrciydim.buyuk ameliyat cunku .gunu cok yaklasti ya aşamalari ve neler olacagini biliyorum ama elime verecekler kucucuk biseyi nasil yapicam bilmiyorum🤦♀️